Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 35>
Korisnik
Poruka
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 16:33
Ajmeeeee, draga Mimar, ja došla diviti se krasnim ružama i još boljim slikama Thumbs%20UpBig%20smile....kad me one guste kampanule medium oboriše s nogu smile39smile39...daj mi molim te reci, jel ih već dugo imaš i da li su ti se same rasijale pa su tako bujne i guste? Ja ih imam ove godine prvi puta zahvaljujući našoj Bromi, a ne bi ih htjela izgubiti jer su mi prelijepe. Daj neki savjet udijeli WinkSmile
...i još nešto imam za pitati.....šta ti je ovo lijepo? ShockedThumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 17:01
Mimar... Bez daha. Odmah sam se djedovog bicikla sjetila i nekih starih filmova kojse sam rado gledala..

Svaka tvoja slika ima svoju priču, a ova mi je baš... Kao da ih čujem..

"Voliš li me?

Da."

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 17:06
tu sam ...... hvala, uživala sam u preklrasnim fotkama
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 17:06
prekrasnim (nemam Edit)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 17:08
Sve ti se tako prekrasno rascvjetalo,ali mi se najviše dopala hoja koja se suši umjesto vešaClap
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 17:11
Ovo je nešto uistinu posebno! Nema riječi za opisati takvu ljepotu!
Ali, može jedno pitanje u vezi ovih campanula. Nabavila sam si takve plave i Baka Bea mi kaže da to nije trajnica već dvogodišnja biljčica. Voljela bih čuti od tebe nešto o toj biljci! Hvala!Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:53
Loniciera me i zaprepastila i oduševila, kao i sva ostala raskoš tvog vrta!

Hvala ti na posveti za margaritele, one me očaravaju uvijek svojom jednostavnom i čistom ljepotom!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:56
Jednog dana cu te iznenaditi ,ovo stvarno treba videti
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 19:05
Malo je reći da sam uživala,srce mi se  uznemirilo od tolike lipote,ne mogu reći dovoljno, kad kažem:predivno.......smile93smile120
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 19:48
Stvarno je dosta kiše, ali kad vidim ove tvoje kišne slike, naprosto mi nije žao što nekad pada.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 19:50
Mimar, ovo nije samo tvoj kutak za opuštanje, nego i moj. smile55
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 13:17
Lijepo,prelijepo,rascvjetano-uživala sam u svakoj slici tvoga cvijećasmile93smile120
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 13:22
Mimar vrt ti je zaista prava oaza ljepote, lonicera izgleda tako predivno..ma uostalom kao i sve ostalo u tvom vrtu..
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 18:43
WOW kako je divnooooo kod tebe ..ja sam kao hipnotisana gledala svo ovo šarenilo preprepredivno je !!!!smile39
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 06:59
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Mimar, ovo nije samo tvoj kutak za opuštanje, nego i moj. smile55
I moj, i moj! LOL
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 02:14
QUOTE=mimar] 

[/QUOTE]

Mimar.... putovala sam svakom stranicom i svaki put pomislila:" e, ovo ću joj reći da je divno!", " e, ovo ću pitati šta je", " e, ovo ... e ono!"! Na kraju pomislih da sa bez teksta ali nisam! Ja bih u tvom vrtu snimala Romea i Juliu, Sheherezadu, Queen Elizabeth ili neki film modernije tematike kojem je potrebna ovako divna, romantična scenografija!!! Hoću reći, divan ti je vrt ali i ruka za fotkanje Tongue!
Izdvojila sam ove divne 2;

1. Ivančice jer već duuugo nisam susrela nekoga tko ih toliko voli, u ovoj količini to je san snova. Predivno!!!! 

2. stari bicikl ispod voćke, u travi ... toliko me podsjeća na neka davna vremena kad sam kao klinka, takve bicikle sretala u Lici i na moru. Predivna fotografija, motiv, sve...

Ima još cvjeića i fotografija koje su me bacile u stanje hipnoze ali ne mogu izdvajati sve to!
Eto... divan je tvoj vrt!!!!!

Pozdrav oduševljenja Heart  
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:03
Danas pljusti celi dan pa ugrabih malo vremena da vam se javim Vidim, setali ste mojim kutkom , a mene nije bilo da vas posluzim kolacima i kafom.
Flavija, tu sam lozicu pronasla u sumi, imam zapisano negde kako se zove, pogledacu.
Anaida,neverovatno, istu sam pricu i ja pomislila
Bergenija, BB je u pravu, kampanula medium je dvogodisnja biljka, ne rasejava se sama jer je seme smesteno u jakim cahurama pa ces morati da ih sejes . Ja ih sejem svake godine, da ne bude vrt bez njih, volim kad ih ima puno samo su malo neugledene po precvetavanju jer mora seme da sazri na stabljikama.
Misty, hvala tebi sto ostavis ovde trag    
Gio, ja sam ti kao dete, volim iznenadjenja
Mira, Trisa, Stefi, Otok, Forzicija
Tija draga, kod tebe uvek neki problemcici, ali nema veze, znam ja i bez edita sta si mislila (ima neka tajna veza...)
Po prvi put, u mom kutku je jedna energicna devojka koju pamtim sa fotke gde uvijena u sareno cebe lezi posle sljakanja po basti. Devojka kojoj se divim jer je retka... po mnogo cemu.
Zato mi nemojte zameriti, ove dve fotke su samo za nju,   

ostale za sve vas koji mi dolazite...

kumova alstromerija za svaki slucaj ostaje u saksiji

marelice su zrele, bice dzema a za palacinke znam ko mi je obecao

kolibrici i leptiri opsedaju budleju

zvoncici pri kraju svoje sezone

i ostale bubice su u akciji

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:08
Savrseno mimar,svaka slika,svaki cvetic je prelep,a to dokazuju i ovi leptirici
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:22
hoya unutra na štriku za rublje nevjerojatno
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:29
Predivan vrt, tako romantičan! Kad god vidim ovakav vrt odmah se pitam koliko godina je takvom vrtu. Meni se čini da je u ovaj vrt uloženo puno godina ljubavi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.