Gogin-zg vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Goga ne zafrkavaj se i bež proć! vrt možeš dok te ne pusti furiozna faza gledat kroz prozor, a ak kaj treba plijevit, zovi upomoć!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
može Sara ,ali ne znam kaj buš kontrolirala nije ostalo baš puno toga.
![]() ![]() Konte daj i ti svrati da vidiš vrt sad kad je sav očerupan. Slikarica hvala na posjeti. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ne spominji to..pa cijelo vrijeme si mislim da ju je pustilo ![]() goge...aj proć od vrta ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
slikarica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Gogo
svaka cast ![]() |
|
![]() |
|
slikarica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Tvoj vrt je prekrasan.
Ja tek uselila u novu kucu i treba da formiram vrt.Posadila sam nesto cvijeca ali u odnosu na tvoj vrt izgleda ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj, Medo, a valjda smo je uspjeli onda odgovorit!
Ak ne, jao, štete! A možda je nema jer tamani one mačke po dvorištu. |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Goga nadam se da je vrt još živ i da nisi počupala sve...
|
|
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Gogić, tvoj vrtek uopće nije nered!važno je da voliš i brineš o svojim cvetekima.mlad damo imaš smisla i ruku za cvijeće.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
baš razmišljam o stazicama između mojih "otočića, ali nisam znala kako se postavljaju...hvala, goga-zg, na savjetu...
|
|
![]() |
|
trajnicu mislim. obične imam, niče sama od sebe na rubu grunta... hvala za crvenu puzavicu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Frida,ispod sloja kore stavila sam najlonske vreće u kojima sam kupila koru ,izbušila sam dosta rupa tako da voda može otjecati.prije nego sam stavila najlon uklonila sam sloj trave i zemlje tako da mi trava ne može probiti kroz najlon.najbolje ti je staviti posebnu foliju koja je sama po sebi propusna.u bauhausu metar te folije košta 14.oo kn.
![]() pozdrav! |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Meni se baš sviđaju takvi vrtovi, bujni, raznoliki, tako da uzivaš u pogledu gdje se god okreneš...nego, mali savjet trebam...ona stazica između gredica koja je načinjena od ukrasne kore - jel se ispod kore stavlja kakva podloga? Najlon ili što drugo?
|
|
![]() |
|
da li misliš na bruneru-kavkasku potočnicu koja je trajnica ili na običnu jednogodišnju? crvena puzavica stiže.
![]() |
|
![]() |
|
bok Goga! evo mene u žicanje... dakle, svakako bi te molil potočnicu i ono sitno crveno kaj se proljeva iz kamenjara van. ak ti kaj još slučajno zapne pod ruku, ja se nebum naljtil hehehe. onaj rozo-zeleni čuvar stiže na kavicu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo, metnul sam nove slikice pa navrati i vidi jel te kaj zanima...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bum ti ih poslikal ponovno svakog pa vidiš kaj ima. i tebi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavija drago mi je da ti se sviđa moj uredan nered
![]() ![]() pusa ![]() |
|
![]() |
|
Goga super za čuvare, a imam i je nekoliko pa ak ti kji zapne za oko na onom mom bregecu, viči...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |