Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 23:52
Imaju curke praf, breg je preslatki i ja stvarno neznam šta ti još radiš u metropoli...Znam da ti se svaki vikend teško vratiti iz te ljepote na asfalt i u gužvu i krkljanac, ali......Confused
Svega sam ja lijepoga vidjela kod tebe, ali dok je na pameti, da te pitam za šeboj... onaj što si mi u jesen donijela, jedan je cvao, a bilo ih je više, a ja neznam jel on ostane ili propada nakon cvatnje, treba li ga porezati ili ne...... tu sam totalna neznalica.
Onaj irisek je presavršen, što zbog boje, što zbog"rudlavog" i baršunastog cvijeta. Tradescantie vidim imamo iste, barem ona što ti je procvjetala je kao moja, hahah i mora biti kada sam te kopirala, mislim sa kupovinom u Botaničkom vrtu.
Joj, makovi su mi tiha patnja i sad sam baš zavidna Dead, sve sam zelena od zavisti jer meni nikako ne uspijevaju, več sam ih nekoliko puta sijala i ništa...... baš nemam sreće sa njima.
 i za kraj da ti ja postavim jednu slikicu, da ti svoju glavicu ne razbijaš
tayberry
ovo što vidiš u prvom planu, privezano sa crnom trakicom, to ti je mlada grana tayberrya i vidiš kada ju cvakneš na vrhu kako iz pazuha listova izviruju pupovi, e to su ti buduće bočne grane, a kada one porastu opet ponoviš postupak... a ista stvar ti je i kod glicinije... a ak još ne kužiš, buš došla na praktičnu nastavu u moj vrtek, pa buš dobila škare u ruke i mam ti bude sve jasno Wink.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 22:32
E drago mi je pa si nas konačno uspjela počastiti novim slikicama Wink Approve, već sam zaključila da kod tebe sve cvate makar 10 dana prije već kod mene (npr. tritoma kod mene još niš) .A da, ni za Boga ne sjedaj na cotulu jerbo bi one male "žute bombice" mogle prsnuti od težine smile96!
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 15:47
Kak je tu kod tebe jako lijepo...koliko cvijeća, ma prekrasno...Smile
Vito 2008.
Hana 2009.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 12:10
Prekrasno cvijeće je kod tebe na bregu..posebno makovi, tradescantia, alium...ma sve je za  5
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 12:00
Nadam se da si spojila praznik i vikend, da ćeš se naraditi na bregima i ponovno nas razveseliti lijepim slikama
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 11:27
i ja sam otkrila puno novoga i lijepoga! super!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 10:38
Prelijepo.Baš sam s guštom prošetala po tvom "bregu".
Imaš cvijeća koje prvi put vidim! Prekrasno!Thumbs%20Up
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 09:30
Predivno u tvome vrtu, sve rascvjetano...
smile64
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 06:29
Kontesa cvečeko ti je krasno, a onu cotulu-tepih bum ti nekak moral fkrasti, sam da znaš unaprijed
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 23:41
sve mi je lepega al sorry hauchera je predivna onako u kontrastu boje lstova sa cvijetekima divnoooo
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 22:48
zvrkice e taj je došao sa Brača na jesen od lantane i sad se pravi važan pred zagorcima i nekaj im klafra, ali oni ga ništa ne kuže..uskoro će i on kajkati LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 22:11
Vidim imas irisa u bojama koje ja nemam, zuti mi je prekrasanClap.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 21:39
drage moje...lijepo od vas što ste prošpancirale kroz moj vrtek Smile i hvala na lijepim riječima Smile
flavek pa kak ne vidiš slike? ja sve vidim Wink možda je nekaj štekalo pa zato
e hoyčika...pa ostao bi tepih od cotule LOL a za ovaj vrtić sa sukulentima moram još nabaviti one sitne kamenčiće
goga i sara kaj vi coprate? LOL pa sve ide puževim korakom 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:52
Predivno ti je svesmile55
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:42
šuti cijelo vrijeme i onda samo pukne slike.LOL
stara sve ti se rascvijetalo baš si coprnica.LOL
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:31
ti si prava coprnica! kad god pitam kaj i kak je bregu, stalno odgovaraš kak nema ništa zbog stalne kiše. I sada pokazuješ ovu silnu ljepotu od cvijeća! Kaj da čovjek radi s tobom? Po turu ćeš dobiti prije nego kaj pokušaš sjesti na cotulu...
Čak ti je i muškatica dobila pupoljak. Mene baš zanima kak je moja u Senju.
Uglavnom, cvijeće je predivno i prelijepo i savršeno!ClapClapClap
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 16:10
Kako volim ovakve slike! Lijepo si ih skockala.

I nemoj, please, sjesti na cotulu! Šta bi od nje ostalo LOLLOLLOL
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 15:57
Ja pol zadnjih slika uopće ne vidim, a silno me interesira tvoja cotula, da vidim kolike će moje, možda, jednom narasti. Ovo kaj vidim je krasno i prekrasno. Super je na tvojem bregeku! smile71
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 15:39
Na tvom brijegu cvjeteki lijepo napreduju, a kako i neće kad s toliko ljubavi ih obasipaš!WinkThumbs%20Up
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 15:14
smile71 divno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.