Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 104> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaju curke praf, breg je preslatki i ja stvarno neznam šta ti još radiš u metropoli...Znam da ti se svaki vikend teško vratiti iz te ljepote na asfalt i u gužvu i krkljanac, ali......
![]() Svega sam ja lijepoga vidjela kod tebe, ali dok je na pameti, da te pitam za šeboj... onaj što si mi u jesen donijela, jedan je cvao, a bilo ih je više, a ja neznam jel on ostane ili propada nakon cvatnje, treba li ga porezati ili ne...... tu sam totalna neznalica.
Onaj irisek je presavršen, što zbog boje, što zbog"rudlavog" i baršunastog cvijeta. Tradescantie vidim imamo iste, barem ona što ti je procvjetala je kao moja, hahah i mora biti kada sam te kopirala, mislim sa kupovinom u Botaničkom vrtu.
Joj, makovi su mi tiha patnja i sad sam baš zavidna
![]() i za kraj da ti ja postavim jednu slikicu, da ti svoju glavicu ne razbijaš
![]() ovo što vidiš u prvom planu, privezano sa crnom trakicom, to ti je mlada grana tayberrya i vidiš kada ju cvakneš na vrhu kako iz pazuha listova izviruju pupovi, e to su ti buduće bočne grane, a kada one porastu opet ponoviš postupak... a ista stvar ti je i kod glicinije... a ak još ne kužiš, buš došla na praktičnu nastavu u moj vrtek, pa buš dobila škare u ruke i mam ti bude sve jasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
E drago mi je pa si nas konačno uspjela počastiti novim slikicama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Kak je tu kod tebe jako lijepo...koliko cvijeća, ma prekrasno...
![]() |
|
Vito 2008.
Hana 2009. |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno cvijeće je kod tebe na bregu..posebno makovi, tradescantia, alium...ma sve je za 5
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nadam se da si spojila praznik i vikend, da ćeš se naraditi na bregima i ponovno nas razveseliti lijepim slikama
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
i ja sam otkrila puno novoga i lijepoga! super!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijepo.Baš sam s guštom prošetala po tvom "bregu".
Imaš cvijeća koje prvi put vidim! Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno u tvome vrtu, sve rascvjetano...
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Kontesa cvečeko ti je krasno, a onu cotulu-tepih bum ti nekak moral fkrasti, sam da znaš unaprijed
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
sve mi je lepega al sorry hauchera je predivna onako u kontrastu boje lstova sa cvijetekima divnoooo
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
zvrkice e taj je došao sa Brača na jesen od lantane i sad se pravi važan pred zagorcima i nekaj im klafra, ali oni ga ništa ne kuže..uskoro će i on kajkati
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Vidim imas irisa u bojama koje ja nemam, zuti mi je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
drage moje...lijepo od vas što ste prošpancirale kroz moj vrtek
![]() ![]() flavek pa kak ne vidiš slike? ja sve vidim ![]() e hoyčika...pa ostao bi tepih od cotule ![]() goga i sara kaj vi coprate? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno ti je sve
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
šuti cijelo vrijeme i onda samo pukne slike.
![]() stara sve ti se rascvijetalo baš si coprnica. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ti si prava coprnica! kad god pitam kaj i kak je bregu, stalno odgovaraš kak nema ništa zbog stalne kiše. I sada pokazuješ ovu silnu ljepotu od cvijeća! Kaj da čovjek radi s tobom? Po turu ćeš dobiti prije nego kaj pokušaš sjesti na cotulu...
Čak ti je i muškatica dobila pupoljak. Mene baš zanima kak je moja u Senju.
Uglavnom, cvijeće je predivno i prelijepo i savršeno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kako volim ovakve slike! Lijepo si ih skockala.
![]() I nemoj, please, sjesti na cotulu! Šta bi od nje ostalo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ja pol zadnjih slika uopće ne vidim, a silno me interesira tvoja cotula, da vidim kolike će moje, možda, jednom narasti. Ovo kaj vidim je krasno i prekrasno. Super je na tvojem bregeku!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Na tvom brijegu cvjeteki lijepo napreduju, a kako i neće kad s toliko ljubavi ih obasipaš!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |