nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 33> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koja romantika, predivno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
prekrasne lampe....i to još u mojim omiljenim bojama
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Kika i Sara, hvala na posjeti i komentaru, a možda da pojasnim Sari da je sjenilo ili abažur napravljen od svile koju sam prvo oslikala , pa poslala u radionicu gdje se izrađuju sjenila i uradak je pred vama, a postolje je od drveta koje mi izrađuje jedan vrijedan i talentirani majstor
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno si uredila abazur,motiv je prekrasan.cestitam nado. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Nado moj pozdrav i opet se veselim gledati tvoje lijepe radove i da budem iskrena rado bih napravila kopiju kad bih mogla....čini mi se da nemam taj dar?
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Lampu sa velikim , razvučenim motivom sam stavljala više puta jer sam htjela pokazati sa svih strana, ova druga je jednostavnija pa je dovoljna jedna "poza".
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Lampe su mi super.Zašto ih nema u "Friškom..."?Tko zna čega još nema u "Friškom..."Da je vremena pa sve galerije pregledati...
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Poštovanje Nado,ti znaš moje mišljenje o tvojim radovima pa se neću ponavljati(ali lampa sa zlatnim sjenčenjem mi je mrak)
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Naravno da svatko treba iskreno reći svoje mišljenje, nebi bilo normalno da se svima sve sviđa , ja volim da se tako komentira,a svatko iz svog iskustva zna da nekad zamislimo jedno ispadne drugo, pokušamo popraviti pa ispadne još gore , upravo mi se to događalo prošli vikend jer sam kao morala do ponedeljka nešto napraviti , potrošila sam sate i sate , a rezultat katastrofa.
Neznam dali djelite moje iskustvo. Šabice drago mi je da si posjetila i komentirala moje radove, cjenim tvoje i mišljenje svih koji izdvoje svoje vrijeme za ovaj forum. |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasne lampe,
prva i treća su mi baš odlično sjele. Na prvoj mi se sviđa kako je osjenčana čini mi se nekim zlatnom bojom koja je odlično popunila i dopunila priču s ružama, dok je treća odlično sjenilo u kombinaciji s čistim postoljem. Na drugoj kao da mi nešto fali da zaokruži cijelu priču, djeluje mi kao da čeka da je se dovrši. To je samo moje mišljenje, a u ovo j galeriji smo navikli samo na vrhunske radove pa su i kriteriji malo veći. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam što ste me posjetile , nije me bilo dugo, ali ne znaći da nisam nista radila
Maredelmare- lijepo je čuti da su ti falili moji radovi idučih dana ću biti slobodna i moči ću uživati i pregledavati , komentirati i ispitivati o vašim radovima. OTOK, MIMA, KARMEN , hvala na lijepim riječima . Vania , hvala na komentaru i pitanju za moju svilu Šal je oslikan samo jednom ,plavom bojom, više ili manje razrijeđenom vodom. Boje koje upotrebljavam su za slikanje na svili, i razređuju se vodom , a mogu se miješati i ostalim bojama za svilu , ako želimo neke drugačije tonove. Prije svega sam konturom naslikala cvijetove , a kad se kontura osušila sve sam navlažila vodom i nanijela boju. Neznam dali ti radiš na svili pa sam opisala postupak kao da me pita netko tko tek želi početi raditi na svili, ako mogu još nešto pomoći slobodno pitaj, rado ću reći ono što ja znam.Ako želiš može i na pp |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nado
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Sad sam se sitila, kad sam prolistala opet tvoju galeriju da sam bila već tu.. Slike koje se nastavljaju na okvir su mi ostale u sjećanju.. Još jednom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |