Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 151> |
Korisnik | |
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stagod da "pobegne" kod tebe, naci ce ljubav i razumevanje
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Susjedin grm ananas(Claycanthus floridus),sad sam procitala da treba nabrati listove(kao i latice),osusiti,jer divno mirise
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Frida, Medo, rosa, hamara, mimar, gioia, hvala vam što svraćate u moj vrt!
![]() Gledam jutros opet taj grm, puno je novih pupova na njemu ![]() Skoro ga već i svojatam jer dijelom prelazi u moj vrt ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Mysty pronašao sam na netu nešto o zakorjenjivanju, ali nema posebno baš za kalikantus. veli autor da, citiram: "Tri su tipa reznica: zelene, kojima razmnožavamo do sredine ljeta, poludrvenaste - koje ubiremo do u jesen, i drvenaste kojima razmnožavamo većinu listopadnih vrsta, a uzimamo ih od jeseni, nakon opadanja lišća". Mislim da bi vrijedilo probati. Inače, to znam od prije (za veliko čudo, hehehehe) ako zakorjenjuješ u vodi, u istu možeš staviti narezane grančice vrbe. ona ima jako puno hormona rasta pa pospješuje zakorjenjivanje. isto tako, možeš biljku zalijevati tako pripremljenom vodom...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja ma nema se šta komentarisati -staće kiša i sve će doć na svoje mijesto ali kod tebe je izvanrendno ----
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nakon
prelijepog dana suton sam dočekala u vrtu, s neizbježnim fotićem,
pokušavajući "uloviti" neki posebni prizor. Moj jadni olympić kojem
baterije moram učvrstiti selotejpom (
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opraštaju se od dana, počeli su zatvarati svoje latice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Za razliku od nevena, oenothera je nakon cjelodnevnog opijanja suncem, upravo pred suton otvorila svoj prvi cvijetak!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U popodnevnoj
šetnji razmijenila sam par riječi s vlasnicom vrta čiju sam weigelu
nekidan slikala. Naravno da sam je zamolila da mi u jesen otkine sa
svog stabalca neku grančicu
![]() Iznenadila me je rekavši da se weigela treba zapelcati baš dok je u cvatu! Evo skratit ću priču, dvije grančice sad su (prethodno namočene u med) završile u mom vrtu ![]() ![]() ako se prime jedna je za lilie ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dio plijena iz
jučerašnje šetnje završio je velikoj tegli, vlasnica kaže da se zove
božje drvce, ali ona i jasmin naziva oliva pa taj naziv sigurno nikome
neće značiti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jutrošnja inspekcija vrta baš me razveselila! Evo malo dobrodošlih izbjeglica, stolisnik
![]() ![]() bijeli ![]() i nježno roza ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sinoć prvi cvijetak, jutros još dva, eonothera
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Suncokreti su nakon ovih kiša dosegli visinu od cca 80cm. ali od cvjetova još ni "c"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Žute se noćurci, zeleni kruška, bijeli stolisnik... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Suncokreti čekaju puuuuno sunca,malo strpljenja i vidjet ćeš kako će lijepo cvasti
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() I ja nabavila dvije reznice weigele, roza, i čekam da vidim hoće li se primiti.
Ako ne bude kod mene ima kod tebe ili obrnuto.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo je u vrtu ugledati pup koji se upravo otvorio. A pogled kroz prozor mora te izmamiti iz sobe.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Misti u tebe je vrt pun slasnog voća,sad je na redu kruškica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |