Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 370> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je predivno ,odmah bih na naše prekrasno moreee
Gledajuči slike već osjećem miris mora u nosnicama
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi to rekla,zato prepisujem ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Neću se čak ni osvrnuti na tvoj rajski vrt, žao mi je što nećeš moći više uživati u njemu (
![]() Često mislim na tebe i na to kako toliko puno imaš i toliko puno nemaš, tebe kao da su krajnosti "posvojile" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma šta ti ja znam o bugama, možda tučak a možda cvijet samo da znaš imaju na Trsteniku u Splitu isspre onih visokih zgrada ogromne grmove, a ne znam kako da ukradem grančicu jer dolazim uglavnom ljeti, a kod tebe ću doći vidjeti nešta drugo u sedmom misecu
![]() hebi se hebe,stvarno je poseban cvijet ja sam isto primjetila, a morala bi pisati romane da sve zapišem ![]() vidim počela si još više s reklamom, šta ti nije već i previše navale ![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
sjedila sam ti malo na terasi, pijuckala kavu i uživala u predivnom pogledu
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Nihin oleandar je isto dobio look ,kamenu vazu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Slike za turistički prospekt, ovako ne naprave ni profesionalci.
Mirisi i boje Mediterana. |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ajme koja ljepota, grčki oleander je divan, terasa je odlična ali pogled na more je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Danas sam kupila sadnicu male lantane, rekla mi teta da mijenja boju od žute do narančaste. Odmah sam se sjetila tebe i kako vidim tvoje baš lijepo cvjetaju.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Terasa je u svakom looku predivna. A pogled s te terase, eh taj pogled.. Opija me more uz mirise cvijeća! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Flavia ma to se zezamo jer je Smrcko prošle godine rekla da su banane, pa su aloe dobile nick name...
![]() E moja Mari, a onda sva ova tri imaju još svoj tučak ![]() Ivna nije to ta bugenvilia, ona je još ljepša, boje crnog vina, ne rose nego crno ![]() ![]() Misty znaš ti onu pjesmu ...di gariful lipo cvate.. moja ih je mama jako voljela i onda joj ponekad odnesem ![]() Za gospinu travu nema problema, poslat ću ti mladih pa ih posadi, ili hoćeš samo cvjetove, javi se na pp. Hana hvala ti Horti heba je stvarno prekrasna i bez cvijeta, ali sa cvijetom je nešto posebno. Otok ove su godine krcate, tvoje nisu još procvale ili ... Mali kaktus dobro si mislila ovo su aloe u cvatu, a sunca je danas kod mene bilo i previše, baš je peklo, ja bi ti rado poslala... Anaida, Stefkaja, Mira, Springy, Gio, Frida hvala vam na lijepim rječima ![]() Niho nemoj se beljiti ![]() ![]() ![]() Danas je bilo doslovno vruće, radila sam malo, ali po kući, terasi, premještala neke garniture koje treba opiturati i danas je terasa dobila novi look ![]() ![]() ![]() Još pokoja ruža ispred terase ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ne znam što je ljepše : lantane, aloe, bugenvilije, karanfili...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lantana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Hoće li i moja nova lantanica biti kao tvoja...! Pitam se pitam... Aloe, hebe, karanfili
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Volim prosetati tvojim rajem i uzivati u mirisu i ljepoti tvoga cvijeca i svijezini mora koje ga okruzuje
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kod tebe uvijek pa i sada se može samo diviti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |