Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Popravit ce se ona...(živica, mislim)...i skroz dobro izgleda...ruže su lijepe...a one jagode stvarno mame ...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lantana ja ću po bijelu doći tamo negdje usred ljeta
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma nema ti Misty kod Mari ozbiljno, ona će to u svom stilu organizirati i bit će super.
Mari ma uvijek me nasmiješ, kako ti je samo pala na pamet ova slika s metlom, stvarno si originalna, i ja te se uopće ne bojim ![]() Cvijeća sve više u tvom vrtu, ruže su krasne, a one plave campanule ostavi malo za zimu kad dođem, ja imam bijelu pa ćemo se mjenjati ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ja se samo nadam da me nećeš dočekati metlom kad stignem u Kt
![]() A sad ozbiljno. Medo se javio, rado bi došao i on na kavu (za vikend je zauzet) pa je možda vrijeme da se dogovorimo za neki dan konkretno? Bromi bi mogla u neki radni dan popodne, a kako bi bilo lijepo da nam se pridruži još netko tko nije previše daleko da im ostavimo vremena za odluku i pripremu i da se okvirno dogovorimo za idući tjedan neko popodne? Možeš li to organizirati Mari? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesi vražićak !
![]() Vjerujem da ti je ugodno sjediti na balkonu punom cvijeća i zelenila ali i vrt je bome pravi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam bila tu,ali sam se sakrila da me ne pogodiš s metlom
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sva sreća da si stavila i onu miroljubivu sliku, inače bi se svi razbježali, a bila bi šteta jer imaš lijepog cvijeća.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
a ježa niste vidile, njega ne smije nitko dirat, to je moj ljubimac
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
:))) E naša Mari, da te nema morali bismo te izmisliti
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
I ja isto ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Je, Mari, ali da mene slikaju u vrtu bila bi i veća razlika. Samo bi ja pred večer letila na toj metli
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ruzice,makovi,zvoncici,pa ona prekrasna gazanija kod tebe svacega a onda ona metla
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |