frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 16> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
potpisujem Saritu
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
hvala
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro te uhvatilo i nek te dugo drzi
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo nakon duljeg vremena me uhvatilo...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
žabac je fantastičan!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Među mnoštvom radova na temu lavanda,tvoja vrečica s čipkom je najljepša.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Žabac je efektan , ali sam u galeriji slika pronašla mnogo zanimljivih stvari
|
|
![]() |
|
Hvala maredelmare i Primavera!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Svaka ti čast za ovu čizmicu-ja kad sam je vidila u trgovini...bila je neka jaaako velika doduše...mozgala sam šta bi s njom...i odustala...
Ti si je baš lipo uresila ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
neće, neće...čizmica je ondje bila samo za fotografiranje..na sigurnom je!!!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
šabica mi otela cijelu rečenicu iz usta.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
kanticu po jupola je princ žabac pretvorio u pravu princezu.
jako mi se sviđa, veselo i razigrano. |
|
![]() |
|
Baš dobra ideja, KIKA'56, moram potražiti princezu na salveti...
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bilo bi šteta ne pridružiti jednu princezu ovom divnom žapcu pa da padne jedan strastveni poljubac,a poslije znamo što se zbiva.....
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno frida,veselo,bas ce osvjeziti vrt. bravo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
danas sam se malo igrala...jednu kanticu od jupola pretvorila u ukrasnu..mislim da ce mi osvježit vrt i unijeti malo veselja...princ žabac će viriti iz trave..
![]() ..a napravila sam i još jednu čizmicu za sebe...još treba posaditi kaktusić unutra i posuti kamenčiće oko njega ![]() |
|
![]() |
|
ova na vrhu stranice nije moja vrećica
|
|
![]() |
|
joj,kako bi boljela imati ovu vrecicu sa lavandom,prelijepo frida
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |