Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage Šabica :)))
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage Šabica :)))

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:54
...svima se ispričavam na maloj neaktivnosti u ovom dijelu foruma, Flora-art mi počinje sutra i sva sam u pripremama... stoga ću sukcesivno obilaziti galerije, svaki dan po malo da vas sve stignem obići  ...Šabice draga, oduševili su me tvoji svadbeni pokloni za London, naročito tanjur koji je pre-pre-predivan, a bome i ovi posljednji vezani uz krizmu, savršeno je ogledalo, kutijice, a i lovci će doći na svoje... sve mi se sviđa
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 00:22
Draga Šabice ti si još dobro prošla,kod nas je bilo 600-tina krizmanika,ali sve je bilo brzo,a onda smo se super proveselili.
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 18:25
nada-m hvala na lijepom kometraru i što si primijetila detalje oko kojih sam dosta razmišljala jer je to za dragu prijeteljicu i htjela sam da bude što bolja. Unutra sam joj još stavila svilenu maramu koju sam joj radila.

Primavera hvala na divnim riječima, posjeti i drago mi je da ti se nešto i svidjelo. čuti to od takve majstorice mi je veliki kompliment.
nadam se da je bilo dobro i uspješno na floraartu ne mogu prežaliti što nisam stigla i tamo da se divim i uživo radovima, ali jednostavno su mi dani bili prebukirani.

KIKA'56 onda sam stvarno i više nego dobro prošla, a bila sam ljuta šta to nisu na dva puta pa da sve bude bolje, manja gužva i nekako ljepše.
Kad ono kod tebe 600.
drago mi je da je i vama brzo prošlo i da ste se odlično proveli, kao i mi.
hehehehehe
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 21:06
meni se baš jako sviđa ona postarana kutija,ona s božurima na notama.....smile94
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:26
Šteta što nismo vidjeli i maramu, ja obožavam svilu
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 19:31
mare-nostrum i meni se baš sviđa ta salveta s božurima tako su fini i lijepi i baš su mi dragi.

nada-m na žalost odustala sam od slikanja marama jer mi slika ispadne toliko ružna da mi dođe da se rasplaćem, a marama u živo izgleda stvarno lijepo, o.k. uvjek neka ispadne bolje neka ne, ali nema popravaka.
ova je bila šarena psihodelična u koncentričnim krugovima koji se sudaraju i odbijaju, a u duginim bojama su...
ja opisala pa tko si želi zamisliti.smile103
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 19:42
a sad slijedi jedan makeover starih cipelica koje su bijele bile, ali su s vremenom dobile neke žute flekove, pa sam ih ja negdje nečim crnim zaprljaja, a kad sam to izribala skinula sam i boju...smile48
bilo mi ih je žao baciti jer su mi još uvjek dobre, ne raspadaju se, a dala sam ih postolaru da im stavi i nove potpetice pa reko hajde da probam od staroga napraviti novo.

prva slika je kako su izgledale prije, ali se ne vide baš na slici fleke...

zatim slijede obnovljene iz više kuteva, počela sam kao mare slikati sve poze. smile146

ne znam zašto su mi plavičaste ispale, još sam ih iznjela van da kao budu bolje slike i eto, ali mislim da se može vidjeti poanta.
salvetu sam ljepila lepilom za tekstil jer se cipele pregibaju kod hodanja pa sam htjela da ostanu meke i gipke da ne popucaju odmah, a pokušala sam ih fiksirati fenom onako na blizu skroz jer peglom baš ne bih peglala po cipelama. Nadam se da će izdržati ionako nisu za kišu pa bi trebale.
uf raspisala se ja...
možda netko bude imao živaca i čitati.
nadam se da ima bar dva tipfelera manje nego prošli put, skužim ih tek za koji dan...smile42
pa se svima ispričavam.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 20:06
jako volim kad od starog napravi se novo,Sabice ti si u tome uspjela.Cipelice su ko secer,jos ces ih se nanosati a ovog ljeta plava boja moderna.Thumbs%20Up
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 20:22
nema tipfelera ili ih ja ne vidim.smile60....napreduješ.....Wink
a cipele su odlične,obožavam kad nešto pohabano pretvorim u nešto što se još uvijek može koristiti.......smile89
ne znam koja mare slika sve poze,ali ja volim da se rad vidi sa svih strana pa i unutra.....sve je to jedan proozvod,ne......Thumbs%20Up
sad samo moraš kao i ja sa svojim cipelama pratiti prognozu i ne na kišu,ne na kišu......smile92
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 20:54
Joj, Šabica, ovo sam morala uletjeti komentirati, odličan makeover cipelica...
I pridružujem se onima koji vole obnoviti staro više nego postarati novo Embarrassed

S obzirom na marku cipela, ne mogu procijeniti jeL to mekana ili tvrda umjetna koža, ali to je vjerojatno ona njihova mekana i dobro da si ih s ljepilom za tekstil Thumbs%20Up
I opće da ne spominjem da su puno ljepše (i "skuplje" izgledaju Tongue) s ovim porculanskim uzorkom Smile

A što se tiče fotkanja sa svih strana, ja to prakticiram od početka objave radova naveliko,
ali bome sam uvjerena da sve nas (barem) tri mare ulazimo u taj profil na koju god da si mislila, na mene vjerojatno i nisi LOL

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 21:27
Plava haljina, bijela torbica i ove cipelice
ili
Bijela haljina, plava torbica i ove cipelice
ili.....
a možda i šeširić

smile55
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 21:27
cipele su mrak, oduševila sam se kad sam ih vidila...gdje nalazite te salvete...ja nikako da se namjerim na nešto slično...
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 21:57
sarita banana i ja se nadam da ću ih se nanositi, u zadnje vrijeme sam u nekoj plavoj fazi pa već smišljam kad ću izvesti svoje obnovljene cipelice na svjetlo dana.

mare-nostrum kad sam vidjela koliko sam tipfelera imala prošli put nisam mogla vjerovati, a bila sam sigurna da je tekst pristojan, ali moja brzopletost me koštala teško čitljivog teksta.
ja isto volim vidjeti slikano s više strana, trodimenzinalnost je problematična po tom pitanju, jednostavno moraš slikati iz više strana i pogleda, hehehehehehe
ovih dana neće biti kiše pa čekam prvi svečani izlazak, a ovaj tjedan je i Dreft Fashion Week pa bih mogla i tamo otići u njima.smile202

kami uvjek mi je drago vidjeti tvoj komentar.
i ja sam razmišljala neko vrijeme koje ljepilo da upotrijebim i ovo mi se učinilo dobro rješenje, zadržele su istu mekoću. Pitanje je koliko bi uopće bile udobne da sam ih zabetonirala krutim ljepilom.
nisam ni znala da si i ti mare, ali dobro došla u rubriku: Važno je zvati se Mare.
smile80

OTOK već razmišljam o raznim kombinacijama, a i traperice uz bijelu majicu isto ne zvuči loše, plavu haljinu imam samo na bijele točke, ne znam , trebala bih probati jel se svađaju ili su si dobri u toj kombinaciji.

valliSa
  hvala na posjeti i komentaru, drago mi je da ti se sviđaju.
ja sam postala salvetomanijak i kupujem ih kad god stignem, ali biram ipak uzorke koji mi se sviđaju. Ovu sam žicala prijateljicu jer sam je negdje vidjela, a onda sam još dobila, ne znam sad točno od koga s foruma.
ako hoćeš ostavi mi adresu u pp pa ti pošaljem neke duple koje imam, možda te razvesele, a onda i ti nas na forumu s prekrasnim radovima od tih salveta.

svima šaljem
smile79

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 22:21
misliš da je ono moje 'M.' na radovima od kami LOL a mjestimično piše i Marija na slikama Tongue
koje ljepilo za tekstil imaš, tj. koja marka?
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 22:37
kami
od toliko slika i galerija ne sjećam se šta kome piše na fotki još, ali ja inače ne pamtim baš imena, lica već da...
šta sad, nitko nije savršen.
hihihihihihihihi

ljepilo je neko marabuovo piše još Textil-Medium na njemu.

ovo mi je prvi uradak tim ljepilom, kupila sam ga neki dan u nb-hobby u Zagrebu jer sam htjela neke torbe isprobati, imam žutice pa kad ulovim vremena sašit ću koju torbu ili šta ja znam što me još ulovi...
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 23:28
Bravo za cipele,nakon ovako puno pozitivnih komentara, ja zaista samo mogu reči da potpisujem sve što je prije mene rečeno,pažljivo sam pročitala.
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 23:52
Cipelice su odlične..iz starog u nešto novo.. to se zove kreativnost.
Ovu salvetu baš volim..onako mi je elegantna.
Bravooo
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 01:21
 cipelice su me ostavile i bez daha i bez teksta...predivno, prefino, elegantno...
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 21:23
nada-m hvala na utrošenom vremenu oko čitanja, razgledavanja galerije i komentaru.

lollipop i meni se baš sviđa ova salveta i bila tužna jer je nisam mogla naći, ali sam je ipak dobila nakon nekog vremena i baš mi se činilo da ovdje odlično paše.

frida hvala, nadam se da ću ih sutra izvesti u svijet.

svima puno smile79

uvjek je lijepo kad oni koji posjete galeriju i ostave neki trag, odnosno komentar, povratna informacija je važna zato svima veliko hvala!

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 21:44
vidim da se tu Mare okupljaju pa eto i mene...

pregledala sam sve zaostatke i da, definitivno sam tvoj fan!

a cipelice.... nemoj baš u njima gdje ima puno ljudi, nekome će se jako svidjeti pa će te izuti, ostat ćeš bez cipela....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.