Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 112> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej, pa što se tebi dogodi ili kakve si vitamine uzimala? Zadnji radovi su perfektni....ne mogu dočekati sljedeće jer ako nastavljaš ovim tempom očekuju nas iznenađenja na kvadrat....
Ajde, Kiki-ko? nemoj stat' !!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Eh.. sumnjala sam na to.. neki dan sam gledala na nekoj poljskoj stranici..tutorijal s ljuskama jaja..ako me pamćenje dobro služi. Tamo su ljepili ljuske od jajeta i onda preko toga salvetu..super je ispalo. Ove tvoje ljuske su ipak kao neki mozaik..baš mi se sviđa.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ma svaka ti čast, ni za 100 godina ne bi pogodila što je to, bravo curo
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nažalost opet nije moja ideja.Neznam više gdje sam to vidjela u malo drukčijoj izvedbi i odonda ideja čuči i vreba u meni.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kora od jaja????????????????
E, pa svaka ti čast na ideji! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
kutijica je super, ideja sa ljuskicama genijalna naročito mi se sviđa ovaj dio na poklopcu....
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Paaa...pustiču vas da se pečete na laganoj vatrici par dana.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Lipa, romantična kutija
![]() Ovo mi je, kako bi ja to nestručno nazvala, neka: mozaik šablona....al, taaakoooo zanimljivo, taaakooo dooobroooo! Ajde, riješi nas dileme, šta je to? ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna kutija Kiki,tvoji posljednji radovi su posebni i vrijedni svake pohvale...cestitam curo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() O D L I Č N O !!! |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa ovo je zbilja super, meni je dosao efekt samta, to ima neki novi lak ili snesto slicno u Chemacu, ali jos
nisam to isla vidjeti. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ova bočica ti je jednostavno genijalna!!!!
![]() ![]() Vezano za komentare, ja ti iskreno i ne primjetim baš koliko se moji radovi komentiraju. Istina, lijepo je čuti pohvale, ali ja osobno volim i kritike. Ljudi ne komentiraju iz raznih razloga-ili im ne "sjedne" baš, ili vide u Friško, pa zaborave svratit u galeriju, ili-što je kod mene čest slučaj- pođem nešto komentirat pa me ukućani prekinu, i onda se moram "skinut" s kompjutora...al svakako, nema ti baš smisla da te to frustrira...radi po svog guštu, pokazala si jako puno odličnih i zanimljivih radova, a ako kome nešto i ne sjedne baš...pa nemamo svi isti ukus i to je normalno. Ufff, što sam se raspisala...idem dalje, nisam bila 2-3-4 dana pa nadoknađujem |
|
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
koja zanimljiva bočica!!!!!!!!
baš je posebna, a još k tome odlično izvedena i prekrasna. jako uspjela kombinatorika. ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
a joj koja kombinatorika, to je za mene "špansko selo", ali izgleda fantastično
![]() |
|
![]() |
|
Inspiraciju sam dobila pregledavajući galeriju od naše Primavere,velike umjetnice polimerne gline.
|
|
|
|
![]() |
|
Minijaturna staklenka od hrena,lak primer u spreju,akrilna boja,gornji dio granitna boja,donji dio salveta stara par desetljeća,2K medium i zlatno sjenilo u prahu.Zlatni kontur i listići od das mase.Na kraju opet lak u spreju.
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepa bočica, zanimljiva i posebna.
Ajde malo objasni kako si ovo radila, molim te |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Kiko draga,ja ovo prvi put vidim,cime si postigla ovaj efekat,ma bas mi se dopada,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |