Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 112>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 01:46
 Ej, pa što se tebi dogodi ili kakve si vitamine uzimala? Zadnji radovi su perfektni....ne mogu dočekati sljedeće jer ako nastavljaš ovim tempom očekuju nas iznenađenja na kvadrat....
Ajde, Kiki-ko? nemoj stat' !!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 23:57
Eh.. sumnjala sam na to.. neki dan sam gledala na nekoj poljskoj stranici..tutorijal s ljuskama jaja..ako me pamćenje dobro služi. Tamo su ljepili ljuske od jajeta i onda preko toga salvetu..super je ispalo. Ove tvoje ljuske su ipak kao neki mozaik..baš mi se sviđa.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 17:58
ma svaka ti čast, ni za 100 godina ne bi pogodila što je to, bravo curo
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 14:30
Nažalost opet nije moja ideja.Neznam više gdje sam to vidjela u malo drukčijoj izvedbi i odonda ideja čuči i vreba u meni.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 14:15
Kora od jaja????????????????
E, pa svaka ti čast na ideji!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 13:54
kutijica je super, ideja sa ljuskicama genijalna naročito mi se sviđa ovaj dio na poklopcu....
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 12:23
Paaa...pustiču vas da se pečete na laganoj vatrici par dana.smile194smile191 Ili mažda ne?Pa dobro! Napravite sendvič od avokada,paradajza i tvrdo kuhanih jaja.A kora od jaja završi umjesto u smeću...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 12:01
Lipa, romantična kutija ...al što me oduševilo - to su ove zagonetne ljuskice na kutiji!
Ovo mi je, kako bi ja to nestručno nazvala, neka: mozaik šablona....al, taaakoooo zanimljivo, taaakooo dooobroooo!
Ajde, riješi nas dileme, šta je to?    
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 12:00
krasna kutija Kiki,tvoji posljednji radovi su posebni i vrijedni svake pohvale...cestitam curosmile120
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 11:53
Kakve su ovo ljuskice na škrinjici? Predobar efekt..
O D L I Č N O !!!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 10:16

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 17:47
Pa ovo je zbilja super, meni je dosao efekt samta, to ima neki novi lak ili snesto slicno u Chemacu, ali jos
nisam to isla vidjeti.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 00:15
Ova bočica ti je jednostavno genijalna!!!!
Vezano za komentare, ja ti iskreno i ne primjetim baš koliko se moji radovi komentiraju.
Istina, lijepo je čuti pohvale, ali ja osobno volim i kritike.
Ljudi ne komentiraju iz raznih razloga-ili im ne "sjedne" baš, ili vide u Friško, pa zaborave svratit u galeriju, ili-što je kod mene čest slučaj- pođem nešto komentirat pa me ukućani prekinu, i onda se moram "skinut" s kompjutora...al svakako, nema ti baš smisla da te to frustrira...radi po svog guštu, pokazala si jako puno odličnih i zanimljivih radova, a ako kome nešto i ne sjedne baš...pa nemamo svi isti ukus i to je normalno.
Ufff, što sam se raspisala...idem dalje, nisam bila 2-3-4 dana pa nadoknađujem

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 21:16
koja zanimljiva bočica!!!!!!!!
baš je posebna, a još k tome odlično izvedena i prekrasna.
jako uspjela kombinatorika.smile94
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 13:54
a joj koja kombinatorika, to je za mene "špansko selo", ali izgleda fantastično smile58
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 11:00
Inspiraciju sam dobila pregledavajući galeriju od naše Primavere,velike umjetnice polimerne gline.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 10:53
Minijaturna staklenka od hrena,lak primer u spreju,akrilna boja,gornji dio granitna boja,donji dio salveta stara par desetljeća,2K medium i zlatno sjenilo u prahu.Zlatni kontur i listići od das mase.Na kraju opet lak u spreju.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 10:53
Lijepa bočica, zanimljiva i posebna.

Ajde malo objasni kako si ovo radila, molim te
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 10:35
Kiko draga,ja ovo prvi put vidim,cime si postigla ovaj efekat,ma bas mi se dopada,cestitamsmile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 10:20

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,844 sekundi.