Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 31> |
Korisnik | |
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@nichll=) = i meni je lijepo kada nas posjetiš
![]() @Mari,5510 = hehe, sve nas je više rogatih, čini mi se da su svi sakrivali svoju rogatost
![]() ![]() @anči 39 = hvala ti
![]() @hamara = To je priroda, jednostavno je tako! Preživi onaj jači ili onaj koga mi zaštitimo (no danas smo u poziciji da moramo štititi SVE, na žalost
![]() @Lantana= hvala ti Lantana, dođi nam ponovno
![]() Hvala svima na komentarima i svemu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Jooooj cure nemojte je plašiti! Nema te mačke koja ima šanse pored brižne i ljute mame patke!
![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Pozdrav svima, veliki i sunčani ... konačno
![]() ![]() ![]() Pod Sljeme se konačno dovuklo Sunce i nekih jadnih, malih 31 u hladu
![]() 1.
![]() 2. On (penstemon) svakako zaslužuje slikicu jer sam ga sakrila pa ga nitko osim mene ne vidi, u jesen rošadaaa, a i dobiti će društvo... jednog crvenog!
![]() 3.
![]() 4. Tek je počela ...
![]() ![]() 5. Hm... ovo je Belina klasična poza
![]() ![]() 6. Prvi cvijet na Honori (a možda i nije Honora - nabavljen bez dekl.)
![]() 7.
![]() 8.
![]() 9. Astiiilbbiceeeee... uvijek ih čekam kao žedan vodu
![]() ![]() 10. Bakin ogrooomni klematis na držaču ograde, ovo je tek početak, valjda ima milion cvjetova
![]() ![]() 11. Moja umjetnička i moja Rajska
![]() ![]() 12.
![]() 13. Narasao mi je Rodny konačno
![]() ![]() ![]() 14.
![]() Do sljedećeg puta, nadam se da uživate u svakoj minuti!!!!
Veliki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
malaluna stvarno prekrasno sve. i vručine sigurno nisu tako strašne kad sjedneš u ovakav vrt! dlakavci uživaju, vidi se, a siguran sam da ni pernati i goluždravi nemaju primjedbi :).
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lunči, uživam u podsljemenskom sunčeku i predivnom vrteku tvom. A Luna je
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Htjela sam izdvojiti sliku br. 12, savršena je, ali ipak ću ovu Belinu, naime to je poza u kojoj i moj pas spava po ovim vrućinama, jedino još prednju šapicu ispruži
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Za mene su slike 7 i 9 san snova !!!!! Kako je i moj vrt pod Sljemanom možda se i kod mene razmnoži tako nešto ( ha,ha sumnjam da će samo ). malaluna kak je sa komarcima kraj jezerca,ja nemam vodu na vrtu ali njih je toliko da navečer nemožemo sjediti na terasi? |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne slike tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ovo nije fraza,stvarno imas divan vrt,Belina tako slatka
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Naravno da izgledamo onak,još gore!daj,molim te,reci,kaj si bambusu postavila barikadu,ili buš imala bambusarak-šumarak?Divan vrtek!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan vrt, slike odlične ovaj put je slika 12 moj favorit, kao da su biljke upile svo sunce i sada ga isijavaju
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala svima što ste izdvojili vremena u ovaj divni dan i posjetili moj vrtek
![]() @Medved 34: hvala medo
![]() ![]() ![]() @Anaida: jako mi je drago što ti se sviđa
![]() ![]() @misty-da: hahah, najsmiješniji su mi u tim pozama, a Bela se iz nje gotovo i ne miče osim kada žvače nečije cipele ili papuče ili deku na kauču ili ....
![]() @Anastazija: Ooooo, još jedna susjedica
![]() ![]() @mali kaktus: hvala ti kaktusiću,dođi opet
![]() @gioiaa:
![]() @Rain: uf, oko sokolovo di si baš na njega zapela
![]() ![]() ![]() ![]() @Lantana: hvala ti, Lantana
![]() Hvala svima, a sad konačno i opet najdivniji svakodnevni trenutak :
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vrt pun zelenila i cvića ,sve ti je
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lunice može koja nova slika jezerca? Nemogu prestati misliti na njega,i ja bi jedno takvo !!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Konačno sam i ja našla otkud vam ove druge sličice,možda za koju godinu naučim i stavljati slike na forum !
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Malaluna pomno sam još jednom pregledala tvoj vrt i svaku sličicu proučila, jer je netko na riječkoj kavici, spomenuo tvoj vrta kao jedan od najljepših, pa mislim da je to veliko priznanje. Slažem se prekrasno je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja sam se isto "uključila" nakon te rječke kave i od onda redovno virnem šta ima nova i svaki put se oduševim |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Zna se da jači osjećaj potiskuje onaj slabiji. Tvoj je vrt i njegova ljepota jači osjećaj u odnosu na vrućinu.
|
|
![]() |
|
Večeras pada kiša valjda zato što sam pjevala u kupaoni pa se i vrijeme sažalilo @Mira021= Miro, hvala ti
![]() ![]() @Anastazija= Jezerce je neizbježan motiv u vrtu i slikica će biti još svakako
![]() ![]() @Triša i Korijenko= Djevojke ovo što ste mi napisale je predivan kompliment
![]() ![]() @lucy= hvala ti puno, puno na ovako divnom komentaru
![]() Veliki pozdrav svima, u potpunosti okupan hladnjikavim povjetarcem i divnim, mokrim kapima kišice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |