Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 43> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ivna predivno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dame moje hvala vam na posjeti
![]() Rosa, onaj mostić o kojem pričaš je tako zapušten da je to strahota i pogledati ![]() Mira draga, ovaj naziv bauštelica sam nadjenula dok sam mojim špancir curkama objašnjavala gdje je što i ostao je ![]() ![]() A sad, malo novih slikica ![]() rascvala se i moja druga dalija ![]() ![]() s ovim ljepotanom nisam znala gdje bih, stavila ga kod zločestog susjeda na među da bar malo odvratim pogled od korova, zahvaljuje mi što ga nisam bacila tako da lijepo cvate ![]() dosta sam oleandera sakupila, ovo im je prva godina da cvatu ali ovaj prvi meni je i najdraži-crveeeeni ![]() ![]() ![]() šta nije dobila lijepu žutu suknjicu moja miljenica ![]() ![]() kao dukati su zaista ![]() procvijetala je i moja aptenia, doduše ovo joj je prvi cvijetić ali kreeenula je ![]() ![]() ![]() ![]() moje četkavo čudo još cvijeta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tritome su predivne, ali ova kontrastna kombinacija koprivica i ostalog bilja koje se gotovo stapa s kamenom pozadinom ostavlja bez daha.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bašsi lijepo uredila one koprive na zidu, bijeli kamen i crvene koprive
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
iz dana u dan mi fotkama svojeg krasnog cvijeća uljepšavaš
večer pred spavanje. Što je sljedeće?
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš ti je krasna ova kombinacija sa koprivama.
Bravo za ruseliju, napokon je imam i ja |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ruselija je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ivna baustelica super izgleda,vrt također ,ruselija, koprivice ma bombonceki ,nego vidim da si uhvatila kad si slikala tritome i onaj mostic ispod tebe pa mogla bi i staviti koju sliku onog potoka jer zaista lijepo izgleda,i da onu ruzu cu ti zapelcati samo nek ocvate a mogu ti dati i reznice pa ces sama ako zelis,a ja bih molila malcice tritoma da mi sacuvas kad ti se razrastu.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Koprive baš pašu na bauštelicu..super je..još samo fali jedan mali bodljikavac...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Narandzasto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Draga Ivna pa kod tebe je pravi vatromet boja
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Priznajme da ove koprive jako lijepo pašu uz ovaj zid od kamen.............baš si to simpa ukomponirala!
|
|
![]() |
|
Drage moje, zahvaljujem na pohvalama i posjeti
![]() Mari, ma volim ja narančastu boju ali ovo što trenutno cvate u mom vrtu većinom narančasto je u biti čista slučajnost.Meni je crvena boja favorit ali osim ruže baš je i ne vidim ![]() ![]() Evo nešto što nije narančasto,znam da je već slikano ali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo i mog zidića na bauštelici, koprive mu baš dobro stoje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
stvarno prekrasno okruženje, u vrtu i na balkonu..
pa kako to da ove godine sve prije procvjeta na sjeveru Hrvatske nego kod mene, gledala sam još neke slike iz Varaždina i Međimurja, a čujem da je lipa već ocvala u V. ..oni narančasti "zvončići" su super..tritome već tolike..a neven me uvijek raznježi ![]() ..voliš narančastu boju ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Čudesna jeeeeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ivnice predivno cvijeće, ali s ruselijom si me "dokrajčila". nikako da se dočepam te predivne biljke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno si sve poslikala
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |