Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje tetice salvetice, puno hvala na riječima pohvale ( a tko ih ne voli čuti). Trudim se da ipak nešto povremeno napravim ( usput pazim da od truda ne ostanem trudna ha, ha).
Mare-nostrum - onaj narančasti rub oko tulipana je takav i na salveti (ima ih raznih veličina )što mi je u ovom i odgovaralo zbog udubljenja na samoj kutijici. Bršljan je bio rub od neke salvete koji je pospremljen čekao valjda baš za tu kutijicu. Ne znam zašto ali imam problem što volim male "stvari" a koliko je zapravo teško naći sitne detalje i same znate |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opet nešto neobično,bravo.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...od prekrasne siesta slike s lastavicom i macom, preko izvrsne kutije s notama do ovog prelijepog tulipana.... sve mi je iznimno lijepo i napravljeno s puno ukusa... bravo Gogs
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ova mi je kutija 100% po guštu, savršena mi je!!!
![]() ... i podloga...i motivi na poklopcu i ovi dolje...jel ovo neki sitni bršljan?...meni je jako drag, al i ako nije...ovo mi je baš, baš...da bolje nije moglo!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
super kutija.....sviđa mi se i motiv i boja
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Gogac pa ideja ti je super. Momentalno puno ne radim, ali bum te nazvala.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kako lijepa kutija, predivna je
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
jako zgodna muzička kutijica i dobro si ti to na kraju uskladila sa onim s čim si raspolagala a kakve su to muke jako dobro znam danima sam takvu samo veliku gledala a onda danima brusila i bojala i htjela odustati zato |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
divna kutijica s notama.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasna mala glazbena škrinjica....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Neobična kutija.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
lijepa kutijica... volim motive s notama i slovima... samo je steta sto je nisi slikala iznutra
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kutijica je već dobila svog gospodara i šteta što je nisam slikala iznutra jer su unutra isto note ali tako razbacane kao da će pobjeć van kad se digne poklopac. Kao što Otok kaže samo nedostaje muzika - ona mala noćna.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasna starinska kutija s glazbenim štihom, predivno
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Super je, u nju bi trebalo staviti onaj mehanizam - da svira kad se kutija otvori.
|
|
![]() |
|
mare, da samo znaš što sam joj sve radila. Prvo pokušala skinuti zakovice no nisu sve htjele van, onda ih vratila na mjesto, pa prebojala i preko skaja bojom e to je tek bilo grozno. Moralo je na ribanje četkicom jer je boja ušla i u rupice konaca (još se vidi) i na kraju je ispalo da pametniji popušta
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
E, baš ti gledam ovu kutiju, a imam sličnu-samo veliku, i baš se mislim šta bi s njom pošto je opšivena ovim trakama od skaja+ zakovice.
To im je već jako upadljivo i nikako da smislim šta skombinirat s tim. Bojim se cilo vrime-ako stavim cviće da ne bude prenakićena, a šta stavit da paše uz spomenute detalje koji su već na njoj?! Ti si mi na ovoj svojoj ...baš, baš... pogodila s notama! ![]() ![]() Ja ću se s mojom nastavit dvoumit ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je savršena
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Asutila si da si napravila novu kutiju.
Perfa. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |