Printevi za decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Korisnik | |
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaista sam se raspametila kada videla sve ovo, inace tek sam resila da naucim dekupaz,pa moracu da postavim puo pitanja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nissa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 13 |
Pozdrav, dali netko ima možda u svojoj arhivi slikice sa kolibrićem i cvjetovima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Cure trebav ovo Hitno al u plavoj boji
http://www.robytattoo.hr/gallery2/main.php?g2_itemId=4753&g2_imageViewsIndex=1 |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /PLATNA%20SLIKARSKA/tha1x.jpg"> ![]() ....a za slučaj da netko voli indijance...nikad se ne zna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Koliko printeva!!! juupi
![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Sve ma slike pregledala u potrazi za slonovima |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Julija, ne znam hoće ti šta od ovoga pomoći, al pogledaj:
![]() ![]() ![]() ![]() ovo je inače salveta iz Chemaca (ako ti je blizu): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eto, to je to, ako neke slike ne smijem stavljat, molim da mi netko od moderatora javi |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Hvala Mare,
naročito na salveti. Planiram ovaj tjedan u Lumos (bliže mi je od Chemaca) pa se nadam da kod njih ima slonića-tonića.
Printati motive još nisam pokušala, no ima vremena...
|
|
![]() |
|
Tattjana ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Lipanj 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav svima!
Zadivili su me ovi printevi, ali na zalost jako sam slaba s racunarima pa me zanima kako ih printate da biste ih mogle upotrijebiti? Treba stampac u boji vjerovatno?:)..........i na kakav papir? Unaprijed hvala! |
|
![]() |
|
Keira ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Nedavno sam na poklon dobila džezve za kahvu (kavu), i lijep, ali običan (bez motiva), žuti set šalica pa bih molila ako tko ima dobre volje, da mi predloži neki motiv za ukrašavanje šalica. Link na sliku, motiv...
Već neko vrijeme tražim ideje po netu, no ništa mi se posebno ne sviđa. Trebala bih linkove na slike za tanjuriće i šalice... Nešto u arapskom/orijentalnom stilu pošto se radi o setu za tursku kavu. Hvala unaprijed:-) |
|
![]() |
|
Tatjana, ja ti kao veliki "stručnjak" ne znam drugačije nego odabrane printeve sa copy/paste prebacim u Moje slike", odatle ih u dokument u wordu isto sa copy/paste kopiram i podesim veličinu koja mi odgovara i onda printam- nažalost, treba ti pisač u boji...i troši se brzo boja.
Ja te printeve ne močim, kao što je negdje pisalo jer se boja razmecka. Ako netko zna bolji način, nek javi. |
|
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Mare, možeš skratit put. Nemoj prebacivati u "moje slike", nego odma u Word. Naravno otvori najprije word, minimaliziraj, kopiraj i lijepi u wordu. ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Hvala renn!!!
![]() ![]() vjenčanja, dakle: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Mare, još jedno se potvrdila ona stara "učini dobro i nadaj se dobru". Upravo sam dobila naruđbu, jednu škrinjicu za novčeke za vjenčanje, kad ono ...
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Nadam se renn da će ti nešto od ovog odgovarat.
|
|
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Evo tu slika nekih salveta, tako se dobro vide da mogu poslužiti i kao print ako kome koja od tih salveta baš fali ili mu odgovara motiv
![]() http://picasaweb.google.com/yanamailer/Napkins# npr. ![]() i ![]() |
|
![]() |
|
stafica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
zaljubljena sam u ovo!...nakon sto sam sve procitala...morala sam i sama to probati..napravih danas svoj rad..i onak oke mi je...pokusat cu si isprintat motiv grožđa na salvetu to mi jakooo treba...pozz
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Upomoć!!!Kupila sam tintu za printer u boji,a štampa mi samo crveno.ZAŠTO???
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Lorelei ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Ja sam stvarno nova u decoupage worldu - i nešto mi stvarno nije jasno...
Dakle, svi ovi printevi koje ste vi ovdje stavili se printaju na OBIČAN papir? I inda? Kako se to otisne na neki drveni predmet? na primjer - kako bih te printeve mogla prebaciti na bijeli naslon drvenog stolca? ... ili vi to printate na neki poseban papir? Radila sam samo sa gotovim salvetama ali ovo mi je nešto novo... Drugo pitanje: ima li netko Sherry Blossom motiv za print? Onako, neku sitniju grančicu sa crvenim cvijetićima, ništa napadno... naprimjer: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |