mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 100> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pachvork kutija mi je Wow!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
ajme meni ne znam šta mi je ljepše.
prva kutijica s tulipanom i onom forom sa dvije boje, ona morska ili ova plava. divna je ova plava, baš je nekako posebna i drugačija... ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ništa ti ne valjaju kutije, ništa ne valjaju!!!
Strašno, strašno!!!! ...a šta ću dosadno mi stalno pjevat iste pjesmice, pa ti pišem "a sad nešto sasvim drugačije"....a šta mislim o kutijama zaista....mislim da ti ne treba više od dvi sekunde za pogodit!!!! Kad narastem bit ću mare-nostrum!!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma daj kaj da se kaze nego da je super, vidis ove pacvork salvete mozes dobiti jos, a meni nije ideja pala da bi tako nesto nparavila.Jos uvijek nisam u formi i mislim da ce dosta proci da budem svoja. U Kauflandu imas visece limene teglice po 8 kn, nisu velike ali super za manje tegle.
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kutijice su majstorske mare,morska posebno,puno truda ,rezultat savršen...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kad sam vidjela prvu sliku morske kutijice, pomislila sam - dobro bi joj došlo malo konopa, a već na drugoj slici vidjela sam da si i ti tako mislila.
Izvana i iznutra, ova je prekrasna. A ova plavičasta je (žao mi je, nemam pjesničkog dara) isto prekrasna. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala vam drage moje
![]() pomalo liči na nekadašnj pernice ali je puno veća.....okolo sam stavila plavo bijeli patchwork uzorak a gore sam najprije preko šablone modelir pastom napravila cvijet,pa ga nejednako plavom bojom potufkala.......još sam dodatno sve istakla s 3d i pošpricala onim sistemom kist,boja prst
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prelijepa kutija, divno si uklopila boje i motiv!!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kika kaz bravo mn, a ja kazem super bravo.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
mare draga ,sta da ti kazem nego prelijepo,volim ovaj starinski ,nosstalgicni stih uvijek tako lijep.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ma ja ti obožavam offtopičariti
![]() ![]() na žalost sladoled tek za nekih mjesec dana......malo sam se overdozirala požegom ove godine
![]() lollipop hvala draga moja
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
na spomen kave i sladoleda već sam otvorila jedno oko. mislim da bi to bio dobar pokušaj ako me želiš probuditi
![]() je, prašina je kod mene... imam nešto gotovo ali neposlikano, pa imam nešto spremno za onu drugu galeriju (ručni rad) - isto neposlikano i imam nešto što je u završnoj fazi ali nije ni za jednu galeriju (svejedno ću negdje ubaciti - vjerojatno u ručni rad zajedno sa onim "pravim" ručnim radom, jer sam silno ponosna na odrađeni posao). nadam se da će ovaj tjedan sve biti poslikano, dovršeno i prezentirano.
![]() isprike na klafranju i oftopičarenju u galeriji!
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Morska kutijica je stvarno za 5! Pogotovo iznutra..ma, bravo!
|
|
![]() |
|
kika i mumica hvala vam
![]() ![]() anastazija kako da te probudim?......ve sam primjetila silnu prašinu u tvojoj galeriji.......
![]() ![]() nema nekakve posebne tajne za izvlačenje crta.....samo plosnati kist umočiš do pola u jednu boju a od pola u drugu.......na sredini se one spoje i stvore treću boju.....pokušat ću s plavom i žutom ili s crvenom i žutom.....
akrilne boje se brzo suše i možeš malo kist umočiti u vodu,ali tek malo...
a rub na unutarnjoj strani poklopca na drugoj kutijica sam radila prstima,tako najbolje mogu dozirati pritisak i količinu boje.......
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
mare, vidim da si se opet opako ufurala u posao. ni vrućina ti ne smeta očito. ne mene ova žega djeluje tako da krv u meni ne cirkulira nego samo mili kroz mene tako da se većinu vremena osjećam kao da ću pasti u nesvijest.
a sad malo o kutijicama... prva: fenomenalno rješenje za kutijicu kakva kod mene već mjesecima čeka da me pukne inspiracija (ali ništa za sada
![]() druga: kako je dobar ovaj 2K!!!! a i tu se boje savršeno pratapaju jedna u drugu (gle ovaj rub na unutarnjoj strani poklopca!!!
![]() sve u svemu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
više neću ni gledati tvoju galeriju jer svaki put se totalno razočaram u sebe i izgubim i ono malkice samopouzdanja, pa ti si ženo savršenstvo ... što nisam malko bliža tebi da i ja nešto dobro naučim uživo, pusa
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bravo mn.
|
|
![]() |
|
anđelka
![]() nirvana hvala što si si dala truda i mako prokopala po mojoj galeriji
![]() ![]() ![]() ![]() jedna morska škrinjica.......morala je uzgledati staro,kao da je pronađena ne nekom tavanu ili u podrumu......
koristila sam idea 2k,u pukotine utrljala smeđu uljanu boju.......unutrašnjost sam doradila smeđom i patinom........špaga na unutarnjoj strani poklopca je tek mali detalj .........kao i kopča i šarke koje sam lagamo prošla smeđom i plavom te patinirala i polakirala..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |