Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage uputstva i savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Printevi za decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Printevi za decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
Korisnik
Poruka
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 11:49
zaista sam se raspametila kada videla sve ovo, inace tek sam resila da naucim dekupaz,pa moracu da postavim puo pitanjaEmbarrassed
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nissa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nissa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 23:36
Pozdrav, dali netko ima možda u svojoj arhivi slikice sa kolibrićem i cvjetovima smile143? Trebam za kupaonski ormarić i nikako da nađem nešto. Kad bude gotov stavim slikice.
HvalaSmile
Na vrh
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 14:54
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 00:51

/PLATNA%20SLIKARSKA/tha1x.jpg">

....a za slučaj da netko voli indijance...nikad se ne zna

Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 21:54
Koliko printeva!!! juupi    
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 22:06

Sve ma slike pregledala u potrazi za slonovima Wacko UPOMOĆ!!!

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 13:18
Julija, ne znam hoće ti šta od ovoga pomoći, al pogledaj:

ovo je inače salveta iz Chemaca (ako ti je blizu):

eto, to je to, ako neke slike ne smijem stavljat, molim da mi netko od moderatora javi
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 16:16
Hvala Mare,

naročito na salveti. Planiram ovaj tjedan u Lumos (bliže mi je od Chemaca) pa se nadam da kod njih ima slonića-tonića.
Printati motive još nisam pokušala, no ima vremena...
Na vrh
Tattjana View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tattjana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 10:18
Pozdrav svima!
Zadivili su me ovi printevi, ali na zalost jako sam slaba s racunarima pa me zanima kako ih printate da biste ih mogle upotrijebiti? Treba stampac u boji vjerovatno?:)..........i na kakav papir?
Unaprijed hvala!
Na vrh
Keira View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Keira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 15:26
Nedavno sam na poklon dobila džezve za kahvu (kavu), i lijep, ali običan (bez motiva), žuti set šalica pa bih molila ako tko ima dobre volje, da mi predloži neki motiv za ukrašavanje šalica. Link na sliku, motiv...

Već neko vrijeme tražim ideje po netu, no ništa mi se posebno ne sviđa. Trebala bih linkove na slike za tanjuriće i šalice... Nešto u arapskom/orijentalnom stilu pošto se radi o setu za tursku kavu.
Hvala unaprijed:-)
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 05:01
Tatjana, ja ti kao veliki "stručnjak" ne znam drugačije nego odabrane printeve sa copy/paste prebacim u Moje slike", odatle ih u dokument u wordu isto sa copy/paste kopiram i podesim veličinu koja mi odgovara i onda printam- nažalost, treba ti pisač u boji...i troši se brzo boja.
Ja te printeve ne močim, kao što je negdje pisalo jer se boja razmecka.
Ako netko zna bolji način, nek javi.

Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 21:17
Originalno poslano od člana maredelmare maredelmare napisao:

Tatjana, ja ti kao veliki "stručnjak" ne znam drugačije nego odabrane printeve sa copy/paste prebacim u Moje slike", odatle ih u dokument u wordu isto sa copy/paste kopiram i podesim veličinu koja mi odgovara i onda printam- nažalost, treba ti pisač u boji...i troši se brzo boja.
Ja te printeve ne močim, kao što je negdje pisalo jer se boja razmecka.
Ako netko zna bolji način, nek javi.

Mare, možeš skratit put. Nemoj prebacivati u "moje slike", nego odma u Word. Naravno otvori najprije word, minimaliziraj, kopiraj i lijepi u wordu.Wink
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 01:38
Hvala renn!!!

vjenčanja, dakle:

Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 07:20
Mare, još jedno se potvrdila ona stara "učini dobro i nadaj se dobru".  Upravo sam dobila naruđbu, jednu škrinjicu za novčeke  za vjenčanje, kad ono ...Wink 
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 01:48
Nadam se renn da će ti nešto od ovog odgovarat.

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 21:07
Evo tu slika nekih salveta, tako se dobro vide da mogu poslužiti i kao print ako kome koja od tih salveta baš fali ili mu odgovara motiv Smile
http://picasaweb.google.com/yanamailer/Napkins#
npr.

i

Na vrh
stafica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 3
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stafica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 21:08
zaljubljena sam u ovo!...nakon sto sam sve procitala...morala sam i sama to probati..napravih danas svoj rad..i onak oke mi je...pokusat cu si isprintat motiv grožđa na salvetu to mi jakooo treba...pozz
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 22:09
Originalno poslano od člana nissa nissa napisao:

Pozdrav, dali netko ima možda u svojoj arhivi slikice sa kolibrićem i cvjetovima smile143? Trebam za kupaonski ormarić i nikako da nađem nešto. Kad bude gotov stavim slikice.
HvalaSmile
http://www.finerareprints.com/index.html
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 22:13
Upomoć!!!Kupila sam tintu za printer u boji,a štampa mi samo crveno.ZAŠTO???
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Lorelei View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lorelei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 21:53
Ja sam stvarno nova u decoupage worldu - i nešto mi stvarno nije jasno...
Dakle, svi ovi printevi koje ste vi ovdje stavili se printaju na OBIČAN papir? I inda? Kako se to otisne na neki drveni predmet? na primjer - kako bih te printeve mogla prebaciti na bijeli naslon drvenog stolca?
... ili vi to printate na neki poseban papir? Radila sam samo sa gotovim salvetama ali ovo mi je nešto novo...

Drugo pitanje: ima li netko Sherry Blossom motiv za print? Onako, neku sitniju grančicu sa crvenim cvijetićima, ništa napadno...

naprimjer:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.