Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 104> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako ti je sve lijepo.
Mogu si misliti kako se raduješ kad nakon radnog tjedna odeš na vikend - a promjene su velike i lijepog cvijeća sve više i više. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Otok znaš da bome guštam...koliko god se umorim
![]() Anaida kako ti to lijepo sročiš ![]() Triška ne slušaj bigi, malo je huda jer nema viša kaj kopati ![]() ![]() svima ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Konte pupaljke su ti MRAK !!! ovako kad ih je puno na kupu, ma famozne su
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
korjenkice ja sam sjeme pretprošle godine dobila od iris pa se samo rasijalo prošle godine
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hey Konty!hvala još jednom za paprat. Ko šljivi bigmamu, Goga i ja ih bumo očerupali, a njoj ak stigneš zemi koju usput hehehehehe
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kontesaa predivno je u tvom vrtu,jednog.iberis i ono zuto cvece bas se uklopilo...koako se zove to zuto? Svidja se meni puno toga u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Draga, nisam te valjda naljutila? Pa znaš ti da ja tebe volim!
A da sam huda jer nemam više kaj kopat- skoro pa istina. |
|
![]() |
|
giooo uvijek si rado viđena gošća na brijegu
![]() ![]() bigi pa jesam ti ja fajn ponudu dala već odavno? ajde ti fino na brijeg i kopaj do mile volje ![]() ja ti zacrtam mjesta koja treba urediti ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ma znaš kaj? Stvarno bi mogli već jednom to riješit da te se riješim. Ali, moraš me napojit i najest. A ja mogu puuuuuno i jednog i drugog.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
pristajem
![]() ako bu ti premalo kopanja bumo pitali po selu jel treba još kome pomoć ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad je nekim vrtom lijepo prošetati i kad uživaš u šetnji, onda se vrt osjeti srcem. Tvoj se vrt mora osjetiti srcem.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Što napraviše beštije od one predivne hoste
![]() ![]() Sara, čupko ti je genijalan
![]() |
|
![]() |
|
eh da....gio zaboravih ti odgovoriti...ono žuto bi trebala biti pljuskavica - hypericum
Horti no frks ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivna explozija boja kod tebe u tvom vrtu!Šetam i uživam..Ruže i hoste su mi najljepšeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Koja raskoš:
![]() Mora da ti je tammo jako dobra klima i zemlja . Sve ti je krasno! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |