Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 104> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kontesaa predivno je u tvom vrtu,jednog.iberis i ono zuto cvece bas se uklopilo...koako se zove to zuto? Svidja se meni puno toga u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hey Konty!hvala još jednom za paprat. Ko šljivi bigmamu, Goga i ja ih bumo očerupali, a njoj ak stigneš zemi koju usput hehehehehe
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
korjenkice ja sam sjeme pretprošle godine dobila od iris pa se samo rasijalo prošle godine
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Konte pupaljke su ti MRAK !!! ovako kad ih je puno na kupu, ma famozne su
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Otok znaš da bome guštam...koliko god se umorim
![]() Anaida kako ti to lijepo sročiš ![]() Triška ne slušaj bigi, malo je huda jer nema viša kaj kopati ![]() ![]() svima ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako ti je sve lijepo.
Mogu si misliti kako se raduješ kad nakon radnog tjedna odeš na vikend - a promjene su velike i lijepog cvijeća sve više i više. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lepeke slikice bregeka, jujuhuuuu!!Uživam u svakom cvjetiću i zato stalno drage forumašice nagovaram da stavljaju sličice.. Super!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ej zaboravila sam pohvaliti hoste - ma čudo kako su ti lijepe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
JA? OTROVNA?
Triša... ![]() |
|
![]() |
|
Prekrasne kombinacije Konte, a nova teglica je super.
Alisum me baš očarao, a kombinacija crveno žuto mi je najdraža.
Nemoj slušat bigicu, mogla bi pomisliti da su sve rječanke tak "otrovne" ko ona
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ma baš si slatka! Goga i Medo nek si dijele paprat, a mene ko j...
Bjež naza u tu šumu, čupaj, beri, niš ti zmija neće. Pa nije luda da te čvakne, pa se otruje! |
|
![]() |
|
cure hvalaa
![]() miro teglice sam sama namackala...napokon sam skužila kako ![]() ![]() ivna no frks...pronaći ću koju mladu rumeku ![]() loraaaa...pogeć ti nju...nemre se odlučiti koje je boje ![]() ![]() hostice ![]() ![]() ![]() ovu mi glođu puževi, a jedva se oporavila ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ma sve mi je lijepo, trublje su prekrasne (a i moje su, nije da se hvalim
![]() ![]() ![]() ![]() E da, kadulja je ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ruže sa pupaljkom,kaduljasu feno,enalni,a kaktusi i sukulente su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma konte ako su i viđene nema veze jer su stvarno prekrasne..ova kadulja je stvarno divna...ruža u kombinaciji sa pupaljkom je woow..
|
|
![]() |
|
no dobro da me ne špotaš
![]() Dudaaaa pogleć ju ![]() ![]() vrtići su malo sa kamenčićima popunjeni ![]() ![]() hawortia ima majuušni cvijetek ![]() ![]() ova ruža me ove godine baš iznenadila ![]() ![]() oko nje caruje pupaljka ![]() ![]() kukci su napravili nered na pupaljki ![]() ![]() ![]() ovaj jednogodišnji iberis jako vole leptiri ![]() francuska lavandica ima novu teglicu rađenu posebno za nju ![]() ![]() isto tako ovaj pjegavac ![]() ![]() katek vidi gracije ![]() ![]() ![]() gogaaaa ![]() ![]() malo ostića ![]() pa malo timijana u cvatu ![]() ![]() echeveria će cvasti ![]() ![]() moj novi prijatel...veeeeeeeeliki je ![]() kadulja je sad napokon skroz rascvjetana ![]() ![]() baš ništa ekstra se nije događalo vezano uz cvijećke prošli vikend tako da su i sličke možda već viđene.... |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |