Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 370> |
Korisnik | |
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gle tvoju lantanu, a moja tek otvara prve cvjetiće
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
svaki komentar je suvišan
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja sam na kantunu, glava u balunu, a di si ti........?
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasno je sve, draga moja Lantana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kraljicaaaaaaaaaaaaaaa foruma bila i ostalaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Svaki dan sam u tvom vrtu, ali i kad sam u svom toliko je tvoga već tu!
![]() Jučer je stigao i novi paket od tebe, sve je već posađeno, cvjetići s kantariona su već u ulju, a ostatak biljčica sam posadila, nadam se da će se primiti ![]() Kažu da se na cvijeću, pogotovo na ljekovitim biljkama ne zahvaljuje, nadam se da ću i ja jednom imati nešto što ti nemaš, do tada evo od mene ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Koliko ljepote sam propustila u samo par dana, ne mogu vjerovat!!! Hoya, muškatla kadulja, lantana, timijani, kaktusi...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a koje je boje "moja" lantica, nisam ja tako strpljiva, hoću sve odmah znati (ja se već sada veselim onomu što dolazi)
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Lantana stvarno prekrasno! Pridružujem se Trišinom komentaru!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kaktusi cvatu i cvatu, slike su prekrasne kao i obično, nitko ti neće uzeti zlato, ti si moja prvakinja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Kod tebe je stvarno prekrasno, more, cvijeće..odmor za dušu..
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
....nije se sve zguslo....baš je super!
![]() predivne su ti i lantane, ajde ih stavi sve na jedno mjesto, da ih možemo ocjenjivati
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo sve ponovo gledam i čekam nalaz ali već pravim listu šta da uzmem od tebe -pa mogu ti reći draga moja da mi list papira već ide pod noge hahaha
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hvala ti ,baš bi mi godilo more ,sunce ,mir i ležaljaka
![]() Imenjakinje su ti prekrasne,što im radiš ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uz tvoje prekrasne kamenjare, ruže..............i ovi kaktusi............ iako je bio namijenjen nihi (zasluženo), svi u njemu uživamo jer je je fan, fan, fantastičan!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jojjjjj Lantana,šta da ja kažem na ove prelijepe kaktuse i sukulente
![]() |
|
![]() |
|
Ma idem sunce moje ali rekla sam ti sve ovisi od nalaza -i znaš od još čega
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi rado da mi tako cvjeta cjele godine
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kod tebe je sve lipo pa i kaktusi, onako , izgledaju kraljevski
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 161162163164165 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |