Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 22:25
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Nakon malo kupanja u Meksičkom zaljevu pa malo feniranja, svratih  na Kontesin breg i gde mi se najviše zažutilo pred očima, znal sam da sam v njezinom vrtu. Baš je sve če-če, jedino bu frke radi crnih, masnih fleka koje ostaju iza mene. Da mi je sad jedan red bull!smile222
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 21:43
Kak veli Anči žuta raskošClap
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 21:35

Žuta raskoš Tongue

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 15:55
Jer ga kad režeš i koliko?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 15:51
Anastazija ništa mu ne delam možda je zato takav LOL šalim se LOL
pogledat ću kakav je moj iznutra...ovo su mu vrhovi Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 15:28
Konti,kak je timijan tak lepi? Moj je iznutra suh i gol,u čemu fulam,kaj ti svom delaš?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 14:24
Saro one ti ništa ne traže...vidjet ćeš kako se brzo šire, a ja ih znam cvaknuti kada su već gotove sa cvatnjom, ali nije obavezno Smile

Zagorski bregi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 13:18
meni su te žute pupaljke tak lijepe i dekorativne i oduševljena sam sa njima. Super ih je vidjeti ovak puno na hrpi. Posadila sam ih nekoliko u Senju i u žardinjerama ispred zgrade i krasno napreduju.
Ne mogi si zamisliti da su tako invazivne...jel ih treba porezati kad ocvatu?
lijepi pozdrav
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 22:26
Hoya...ma odlična je zemlja..ilovača uglavnom smile42i na par mjesta po gruntu je crnica....nećemo reći da je planinska klima, ali je debelo kontinentalna sa pola metra snijega u trećem mjesecu LOL ljudi pa ovo vam se širi kao korov...porušilo mi ogradu i skoro pogušilo ruže smile42

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 21:40
Koja raskoš:

Mora da ti je tammo jako dobra klima i zemlja . Sve ti je krasno!
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 12:53
Predivna explozija boja kod tebe u tvom vrtu!Šetam i uživam..Ruže i hoste su mi najljepšeeeeeeeSmile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 08:43
eh da....gio zaboravih ti odgovoriti...ono žuto bi trebala biti pljuskavica - hypericum

Horti no frks Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 07:54
Što napraviše beštije od one predivne hoste Disapprove! Dok vi budete kopale ja bih mogla patrolirat oko hosti ali naravno i mene treba najprije nahranit i napojit smile187.
Sara, čupko ti je genijalan Clap.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 00:17

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 23:30
Kad je nekim vrtom lijepo prošetati i kad uživaš u šetnji, onda se vrt osjeti srcem. Tvoj se vrt mora osjetiti srcem.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:56
pristajem smile213
ako bu ti premalo kopanja bumo pitali po selu jel treba još kome pomoć Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:55
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

........nisamm mogla ništa reć ovaj me nasmijo do bolaaLOLLOLLOLLOL
isusek pa od kud je ovaj ispal pa sad sam i ja počela treptat Big%20smile ovo ima noho prav jako je smišan.... opet kopaš?...konte pa kaj si prešla kod sujedove parcele krampat? LOL 
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:53
Ma znaš kaj? Stvarno bi mogli već jednom to riješit da te se riješim. Ali, moraš me napojit i najest. A ja mogu puuuuuno i jednog i drugog.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:50
giooo uvijek si rado viđena gošća na brijegu Big%20smile hvala ti smile78

bigi pa jesam ti ja fajn ponudu dala već odavno? ajde ti fino na brijeg i kopaj do mile volje LOL
ja ti zacrtam mjesta koja treba urediti Wink

Zagorski bregi
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:10
Draga, nisam te valjda naljutila? Pa znaš ti da ja tebe volim!
A da sam huda jer nemam više kaj kopat- skoro pa istina.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.