Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 48>
Korisnik
Poruka
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 16:15
smile39njezan, romantican, sve pohvale smile141smile73
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 23:53
Odlična tacna, prava proljetna, romantična,..baš je gušt gledat!
A šeširić-ko bombon!
Ma famozno, i jedno i drugo!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 01:19
Tacna,šeširić ne mogu odlučiti što mi je ljepše,super kombinacija.
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 09:37
... sada moooram biti zlocesta (ali oprostit cete mi, jelda?) to je sve MOJE, MOJE, MOJE... tralalala Tongue
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:05
uh, sad tek vidim koliko me dugo nije bilo tu....
i ne mogu se baš pohvaliti da sam puno radilaEmbarrassed
samo ovu kutijicu koja mi je zadala muke.... nisam znala da se 2K otopi kad se lakira lakom na vodenoj bazi. i tako sam ja to krenula lakirati, 2k se nešto počeo muljati, sve je postalo ljepljivo do ludila i onda sam namočila krpicu i krenula to skidati. i na kraju je ostalo malo neravno po poklopcu.... o.k. ne vidi se iz aviona, ali osjeti se pod rukom. ali kako su nekim čudom pukotine ostale, kad se osušilo ponovo sam prelakirala...

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:10
i da.... stolnjak ispod kutijice je moje djelo pa ga možete pogledati i onoj drugoj galeriji
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:17
Kako sama kazes iz aviona se ne vidi,a sve ti je super.
Ideje imas super. Moram malo doci k sebi pa da i ja nesto pocnem raditi. Cekame i strikanje jos k svemu.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 00:12
Ovo je jedan od slučajeva kad vidim salvetu koje inače manijačno kupujem, pa tako kupila i ove i posle se pitala "a šta ću s tobom????"....i sad vidim kako može i ovakva salveta izgledat više nego odlično!!!!
Ovo ti je prekrasno anastazija!!!!! Zaista!!!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 01:40
maksimalno elegantna kutija.smile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 15:26
po meni je bas takva trebala ispasti...smile61...a kasnije kazes da si polakirala ....s  lakom u sprayu?
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 15:42
bilo je i vrijeme da skineš paučinusmile48.......
e baš mi se jako sviđa ova kutija,jednostavna je i jako elegantna......na slikama se ne vide nikakve neravnine i 2k izgeda anastazijski.......smile82
ah problemi s lakiranjem 2k akrilnim lakovimaConfused.....ma tko će sve to zapamtiti,ovo smije s ovim ali ne i s onim.......smile39
naučila si na teži način ali sam sigurna da si sada dobro zapamitia nekompatibilnost lakova......smile187
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 16:14
Da napokon uz ovu divnu elegantnu kutiju (ja sam čula da se ne smije lak na vodenoj bazi preko 2k, ali ja bi ipak probala pa što bude LOL)
pustim anastaziji na što njeno "ime" mene uvijek podsjeti...
engleska verzija i (možda prikladnije uz ovu divnu kutiju, makar je u pitanju valcer, ali bečki ;)) ruska verzija Smile

Sviđa mi se kako si rub te salvetice iskoristila, baš se sprijateljio s pukotinama Thumbs%20Up
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 18:28
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

...a kasnije kazes da si polakirala ....s  lakom u sprayu?

ne, opet s istim vodenobaznim lakomLOLLOLLOL ozbiljno....
mislim, 2K se već otopio... kakva bi se još katastrofa mogla dogoditi...

tako sam usput isprobala šta se događa u takvoj situaciji. ispalo dobro - ni lak, a ni ono što je ostalo od 2K se više nije ponašalo neobično. 

ali nebi vam to preporučila raditi jer onaj ljepljivi užas nebi poželjela ni najgorem neprijatelju.

nakon par dana kad su mi se slegli dojmovi čak mi se i sviđa kutijica. drago mi je da se i vama dopala smile79
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 20:44
prekrasna fina i elegantna kutijica.smile55
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 09:18
Bez obzira na porođajne muke,rezultat sjajan(valjda od toliko laka )
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 12:11
smile89kutijica ti je prekrasna, elegantna i jednostavna, bravo smile169
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 10:46
Pridružujem se komentarima svih prije mene , jer je doživljaj elegantne kutijica izgleda kod svih isti
Odlično
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 11:46
Love%20You ...aaah, što reći... najljepše je kad se ružno pače pretvori u labuda... usprkos svih muka napravila si iznimno lijepu, elegantnu, profinjenu kutijicu.... sviđa mi se jako, jako...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 20:41
cure, hvala na posjeti i lijepim i pozitivnim komentarima!smile79
završila sam još neke stvarčice i danas kad sam krenula to poslikati, okinula jednu fotku i ispaznila se baterijaAngry. bit će sutra....
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 22:22
Evo i mene kod tebe,sve sam pregledala imaš stvarno predivne radove!Ne znam šta bi izdvojila ali još od prije sam zapamtila kuferčić za morskog vuka koji mi ja zakon!Svaka čast!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.