anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 48> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlična tacna, prava proljetna, romantična,..baš je gušt gledat!
A šeširić-ko bombon! ![]() Ma famozno, i jedno i drugo! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Tacna,šeširić ne mogu odlučiti što mi je ljepše,super kombinacija.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
... sada moooram biti zlocesta (ali oprostit cete mi, jelda?) to je sve MOJE, MOJE, MOJE... tralalala
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
uh, sad tek vidim koliko me dugo nije bilo tu....
i ne mogu se baš pohvaliti da sam puno radila
![]() samo ovu kutijicu koja mi je zadala muke.... nisam znala da se 2K otopi kad se lakira lakom na vodenoj bazi. i tako sam ja to krenula lakirati, 2k se nešto počeo muljati, sve je postalo ljepljivo do ludila i onda sam namočila krpicu i krenula to skidati. i na kraju je ostalo malo neravno po poklopcu.... o.k. ne vidi se iz aviona, ali osjeti se pod rukom. ali kako su nekim čudom pukotine ostale, kad se osušilo ponovo sam prelakirala...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i da.... stolnjak ispod kutijice je moje djelo pa ga možete pogledati i onoj drugoj galeriji
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kako sama kazes iz aviona se ne vidi,a sve ti je super.
Ideje imas super. Moram malo doci k sebi pa da i ja nesto pocnem raditi. Cekame i strikanje jos k svemu. ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ovo je jedan od slučajeva kad vidim salvetu koje inače manijačno kupujem, pa tako kupila i ove i posle se pitala "a šta ću s tobom????"....i sad vidim kako može i ovakva salveta izgledat više nego odlično!!!!
Ovo ti je prekrasno anastazija!!!!! Zaista!!! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
maksimalno elegantna kutija.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
po meni je bas takva trebala ispasti...
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
bilo je i vrijeme da skineš paučinu
![]() e baš mi se jako sviđa ova kutija,jednostavna je i jako elegantna......na slikama se ne vide nikakve neravnine i 2k izgeda anastazijski.......
![]() ah problemi s lakiranjem 2k akrilnim lakovima
![]() ![]() naučila si na teži način ali sam sigurna da si sada dobro zapamitia nekompatibilnost lakova......
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Da napokon uz ovu divnu elegantnu kutiju (ja sam čula da se ne smije lak na vodenoj bazi preko 2k, ali ja bi ipak probala pa što bude
![]() pustim anastaziji na što njeno "ime" mene uvijek podsjeti... engleska verzija i (možda prikladnije uz ovu divnu kutiju, makar je u pitanju valcer, ali bečki ;)) ruska verzija ![]() Sviđa mi se kako si rub te salvetice iskoristila, baš se sprijateljio s pukotinama ![]() |
|
![]() |
|
ne, opet s istim vodenobaznim lakom
![]() ![]() ![]() mislim, 2K se već otopio... kakva bi se još katastrofa mogla dogoditi...
tako sam usput isprobala šta se događa u takvoj situaciji. ispalo dobro - ni lak, a ni ono što je ostalo od 2K se više nije ponašalo neobično.
ali nebi vam to preporučila raditi jer onaj ljepljivi užas nebi poželjela ni najgorem neprijatelju.
nakon par dana kad su mi se slegli dojmovi čak mi se i sviđa kutijica. drago mi je da se i vama dopala
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasna fina i elegantna kutijica.
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Bez obzira na porođajne muke,rezultat sjajan(valjda od toliko laka
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Pridružujem se komentarima svih prije mene , jer je doživljaj elegantne kutijica izgleda kod svih isti
Odlično |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
cure, hvala na posjeti i lijepim i pozitivnim komentarima!
![]() završila sam još neke stvarčice i danas kad sam krenula to poslikati, okinula jednu fotku i ispaznila se baterija
![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Evo i mene kod tebe,sve sam pregledala imaš stvarno predivne radove!Ne znam šta bi izdvojila ali još od prije sam zapamtila kuferčić za morskog vuka koji mi ja zakon!Svaka čast!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |