Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 66> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e onda bi sljedeci put mogla slika Laste kako se brcka
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivan veseli, uredni vrt
![]() Umjesto ulja čajevca možete koristiti i ulje metvice, takođe ga ima u DM-u na istom mjestu stoji di i ulje čajevca. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Gogo tvoj vrt me uvijek ponovno oduševi, osim lijepog cvijeća, povrtnjaka, voćnjaka mene uvijek osvoji ona tvoja stazica, koja kao da vodi nekud u neki novi svijet. Bravo za sve
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dragi konačno si napisao 500 postova!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe se stvarno može uživati!
Ne mogu se odlučiti što mi je ljepše - "zelene" ili "šarene" slike |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo je stvarno ogromni vrt! Ne samo ogroman nego i odlično održavan i lijep, svaka čast!
Imam i jedan savjet, tebi će se sigurno svidjeti jer vidim da (poput mene) cijeniš i ono što neki smatraju korovom. Kako imaš i toliko komaraca presadi s neke livade trputac da ti bude pri ruci. Na svaki ubod komaraca stavi malo nagnječenog lista trputca i vrlo brzo nestane oteklina i sve neugodnosti radi nje ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Svima hvala na pohvalama!
No, vidi stvarno 500 postova. Fala Tijice što si me upozorila na 'jubilej'
![]() Misty-da: hvala na savjetu. Imam trputac i tu kod mene na livadi iza vikendice. Baš ću probat. Ja inače prakticiram stavljat oblog od peršina kad me ubode pčela. Izvrsno uklanja oteklinu i crvenilo. Nisam ga doduše nikad isprobao na ubodima od komaraca. Ustvari, nisam nikad ni imao potrebu, jer bi kvržice nastale ubodom komaraca nestale čim se otuširam i ohladim ih vodom. No od ovih današnjih hibridnih komaraca oteklina mi ostaje po dva dana.
Drago mi je da i ti cijeniš sve biljke, bez obzira bile one hibridi, obično livadno bilje ili korov. Mi ljudi korovom nazivamo sve što raste tamo gdje ne želimo da raste. Meni su i kadifice, dan i noć, kozmos i druge biljke koje se same rasijavaju ponekad 'korov'. Pa opet im se divim na svojim cvjetnim gredicama, jer tamo želim da rastu.
![]() Gioiaa: Da, morat ću stavit sliku Laste kako se brćka u jezercu. Bolje bi bilo kad bih mogao stavit video clip da vidiš kako elegantno zamahuje nožicama,..., sve dok joj pčela ne sleti na glavu. Tada juri kao motorni čamac da se što prije dočepa obale.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vrt je božanstven, i ja se veselim Lastinom kupanju u jezercu, pa jednostavno snimi i stavi nam filmić, sigurno znaš bolje od mene da je to ful jednostavno.
Slikica plavog korova je super, obožavam livadno, odnosno poljsko cvijeće, uvijek malo ukradem od Majčice prirode, mali buketić za na stol, znam da se neće na mene ljutiti, jer uvijek mi poklanja više i sve više korova
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Da nisi i ti počeo štrajk kao Medo, nema te danima
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gogiću što bi ti bez mene, vas muške treba na "važne" stvari podsjećati
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Tu sam ja. Čituckam malo..... Danas idem ranije s posla obrat grašak i bob, nahranit komarce, i uvući vinovu lozu u žice. Sutra košnja trave, trimanje i tak.
Fala Tijice za "podsjećavanje"
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Za poljoprivrednog tutleka molim objašnjenje . Što je to trimanje? Jesi kupio ulje čajevca? Razrijedi ga vodom i namaži se obavezno.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hm, trimanje je košnja visoke trave trimerom tj. motornom kosom. To ti je ono čime kose rubove prometnica, šikare, visoku travu oko grmova u parkovima i sl. Ma sigurno si to negdje vidjela. Ja imam mali motorni Stihl-ov trimer na silk, od 2 konja :D Super dođe za trimanje stražnje livade, rubova oko grmova, susjedove šikare i sl.
|
|
|
|
![]() |
|
Jesam ti rekla da sam tutlek. To imamo doma i s tim dok se D neda kositi s ručnom kosilicom onda "pokosi" s trimerom. Sad budem mu rekla da se to zove trimanje.
Hvala što si mi objasnio
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Za pohvalu je koliku brigu vodiš o svom vrtu. Posebno me fascinira tvoja organiziranost u planiranju poslova u vrtu.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo nešto malo sam i radio ovaj vikend. Nisam se baš pretrgao od posla
![]() Obrao sam bob:
![]() Za to se vrijeme Lasta okupala u nekoj blatnoj kaljuži, a ovdje se suši na suncu i zamišljeno gleda u bolju budućnost
![]() ![]() I sad malo fotografija vrta u kojima se vidi da majčica priroda ne miruje, ona je bila vrijedna ovih dana:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Da li sam ja to zalutala u rajske vrtove možda?!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Više bi se reklo u "zakorovljene vrtove", hehe. Al nema veze, vesele mene i korovi:) Hvala puno na komplimentima!
|
|
|
|
![]() |
|
Ko prizna pola mu se prašta
![]() Sreća da si stigao do fotkaća da mogu opet uživati kod tebe.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam se skoro izgubila u ovom lijepom vrtu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |