Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 104> |
Korisnik | |
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kak veli Anči žuta raskoš
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jer ga kad režeš i koliko?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Anastazija ništa mu ne delam možda je zato takav
![]() ![]() pogledat ću kakav je moj iznutra...ovo su mu vrhovi ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Konti,kak je timijan tak lepi? Moj je iznutra suh i gol,u čemu fulam,kaj ti svom delaš?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Saro one ti ništa ne traže...vidjet ćeš kako se brzo šire, a ja ih znam cvaknuti kada su već gotove sa cvatnjom, ali nije obavezno
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Hoya...ma odlična je zemlja..ilovača uglavnom
![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Koja raskoš:
![]() Mora da ti je tammo jako dobra klima i zemlja . Sve ti je krasno! |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivna explozija boja kod tebe u tvom vrtu!Šetam i uživam..Ruže i hoste su mi najljepšeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
eh da....gio zaboravih ti odgovoriti...ono žuto bi trebala biti pljuskavica - hypericum
Horti no frks ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Što napraviše beštije od one predivne hoste
![]() ![]() Sara, čupko ti je genijalan
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad je nekim vrtom lijepo prošetati i kad uživaš u šetnji, onda se vrt osjeti srcem. Tvoj se vrt mora osjetiti srcem.
|
|
![]() |
|
pristajem
![]() ako bu ti premalo kopanja bumo pitali po selu jel treba još kome pomoć ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ma znaš kaj? Stvarno bi mogli već jednom to riješit da te se riješim. Ali, moraš me napojit i najest. A ja mogu puuuuuno i jednog i drugog.
|
|
![]() |
|
giooo uvijek si rado viđena gošća na brijegu
![]() ![]() bigi pa jesam ti ja fajn ponudu dala već odavno? ajde ti fino na brijeg i kopaj do mile volje ![]() ja ti zacrtam mjesta koja treba urediti ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Draga, nisam te valjda naljutila? Pa znaš ti da ja tebe volim!
A da sam huda jer nemam više kaj kopat- skoro pa istina. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |