Izrada Nakita od perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Čarapice ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Dobro došla... radovi su ti prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Ovo je prekrasno..čestitke
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kitty ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Prekrasan je nakit
![]() |
|
![]() |
|
Čarapice ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
Hvala vam svima na pohvalama.
![]() |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Još jedne vrijedne ručice, svaka čast na trudu, obaraju sa nogu ovi radovi
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Idana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 69 |
wow! krasni su ti radovi!
jel radis ovo po nekim šemama ili "iz glave"?
|
|
![]() |
|
Idana :Ovo je po šemi rađeno, malo je izmjenjena ali uglavnom po šemi.( trebalo je biti 6 redova a ne pet, bila sam kratka s tom vrstom perlica onda sam napravila s 5 i mislim da je ispala čisto ok. ) A boje su bile odabrane od osobe koja je naručila narukvicu.A ostale narukvice su iz glave....he...he...dobar izraz.Ma ja ti nešto vidim pa nešto nadodam nešto prekopiram i tak....ima tu svega. Ako si bila na mojim web stranicama mogla si to vidjeti.I skužila sam da slike jako dobro ispadnu kad se slikaju u prirodi, na zelenilu po danjem svjetlu bez blica pa toplo preporučam. A naravno mora biti i fotoaparat sa zumom.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo još nešto od mene. Naušnice u peyote tehnici, u 3D stil. Oblik suze . One su neke srednje dužine, tako da nisu ni male ni velike baš su taman.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
predivan nakit, rađen s puno ukusa,,,
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
naušnice su u prirodi puno, puno ljepše.Fotić nikad nemože vjerodostojno prikazati nešto što samo oko može vidjeti. Doista smo čudesno stvoreni.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Čarapice lijep pozdrav i sve pohvale za savršen nakit za koji ti očito treba užasno puno vremena...ali doista se isplati...čista fantazija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |