ne mogu na forum |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To se meni događalo, pa sam se registrirala s novim imenom, jeste da onda ne možeš otvoriti neke teme, ali većinu možeš. Treba ti i nova mail adresa, a ja sam si na gmail otvorila na mm, pa tako mogu ići s ovom ili onom. Kad ne šljaka nema druge, iako ovo baš nije u redu.
No ja moram priznati da mi je admin vrlo brzo riješio problem.
Pusa tebi draga, jela sam tvoje tayberije - ogromni su.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katić, na tebe mislim i nadam se da ćeš nam se uskoro vratiti...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat.rea evo ja sam došla s tobom ovdje popiti kavicu. Nedostaješ i na forumu i u svom i u mom i u drugim vrtovima. |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i od mene pozdravčić, sa željom da se tvoj problem što prije riješi.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje puno hvala na podršci i što ste mislile na mene i oprostite što nisam više zavirila ovdje kada sam uspjela prvo djelomično a onda i potpuno riješiti problem. Djelomično sam ga riješila zahvaljujući našoj Iris, a potpuno zahvaljujući jednom dragom kompjuterašu, za plaći sam mu morala speći štrudlu sa jabukama . Zahvaljujući ignoriranju od strane administratora sada znam kako ću ubuduće "podmititi" kompjuteraša .
svima.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toga se najviše bojim.Poznavajući sebe odmah bi odustala.Kako uopće dođe do toga?Da znam što izbjegavati.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki nemaš što izbjegavati jer jednostavno dođe tren kad više ne možeš ući na forum, a onda ako si baš "ovisna" o forumu trebaš imati nekog informatički pametnog kraj sebe da ti pomogne.
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki-ko, kao što ti je Tija rekla nemaš šta izbjegavati..... ja sam bila nastranici CIF-a, htjela sam napisati komentar kada mi je izbacio crvenim slovima da nemam ovlasti komentirati . Otišla sam sa te stranice, na drugoj napisala komentar i gasila kompjuter. Drugi dan nisam mogla na CIF, a sve mi je ostalo funkcioniralo. Tražila sam pomoć, ovdje, kao gost, jer jedino tu možeš nešto napisati u takvoj situaciji, ali iako mi je administrator obećao pomoći, nije se javio . I ja bih odustala da nema nekih dragih ljudi na ovom forumu ...... A zašto je došlo do toga, ja uistinu neznam...
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
mosorka
Novo sjeme Pridružen: 15 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zasto vec neko vrijeme ne mogu sudjelovati na forumu???
Hoce li mi netko pomoci? |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako ne možete sudjelovati???
|
|
mosorka
Novo sjeme Pridružen: 15 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada se logiram, preko kljuca stoji crveni prekrizeni krug!! I ne mogu uci u oglase gdje sam postavila upit o nabavi sadnica!
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mosorka dobrodošla na CIF...pa vidiš da možeš na forum, ajde se ti za početak nama lijepo kratko predstavi (klik)...malo sudjeluj na dijelu foruma o uzgoju cvijeća, povrća, voća itd....ima za svakoga ponešto, pa ćeš onda moći i u oglase, nadam se da želiš razmjenjivati biljke...
nadam se da sam ti pomogla...ako imaš još koji problem osim oglasa samo reci |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svi mogu ući u oglase ali ne mogu sudjelovati dok ne pređu 30 poruka.
rezlog ovoj odluci je žaljenje stalnih članova zbog žicanja
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mašala |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zato nam se uvijek javite da znamo šta i kako da vam poboljšamo forum i vaše provedeno vrijeme na njemu |
|
oaza
Novo sjeme Pridružen: 26 Svibanj 2012 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vec 2 dana ne mogu da se prijavim na forum, pa cak nisam mogla ni na temu za goste.
Sad sam se nanovo registrovala (makk), ali bi ipak zeljela da pisem pod starim nickom. |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koju gresku izbacuje kada se pokuste logirate.
Sa kojim preglednikom idete na forum. |
|
oaza
Novo sjeme Pridružen: 26 Svibanj 2012 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako su nickname i lozinka tacne uvjek mi pise da je nesto od to dvoje pogresno. Molim Vas da provjerite da li egsistira moj Account (makk) i da li je mozda blokiran. Hvala |
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |