Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 67> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
halo, di si nestala?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Klematisi su predivni, boja ovog Angel je baš anđeoska.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Campanule su lijepe, i meni drage. Ja imam campanule (trajnice, niske) bijele i ljubičaste. Neću te zaboraviti!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ne mogu izdvajati ništa iz tvog vrta kad je sve tako prelijepo, tako raskošno...možda samo onu sliku sutona
![]() Prekrasan vrt! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sta ima novoga u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Daješ nam slikice "na kapaljku", a ima se šta vidjeti!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bok Retriver, lucy, misti-da, gioia i cimifuga...............Ima novina ali ne stignem staviti slikice. Uz to vrijeme je toliko cvijeća uništilo da nema smisla stavljati ga!
No, danas napokon malo sunca..................
.............poslikala sam malo dvorište:
Ulaz u kuću je još uvijek cvjetni, clematis Blue angel se ne da;
![]() Od ostalih clematisa zanimljiv je još MR. President, kako ga imam ove godine prvi put nisam znala da on tako raste u visinu, pa su mu cvijetovi na samom vrhu, a dolje ništa! Nije baš reprezentativan ali da vam ga pokažem. Mr. President je onaj desno;
![]() ![]() U podnožju sam stavila svijeće koje sam dobila od vas drage moje forumašice, ali ovaj cvijet jednostavno ne prepoznajem, molim pomoć oko naziva i uzgoja;
![]() Clematisima prave društvo narančaste milion bels:
![]() .......... i penjačica cobea koja je napokon aprocvjetala ali joj je cvijetove uništila kiša pa jadno izgleda;
![]() ![]() Počinje cvjetati žuta lantana. Ovako oblikovanu sam lanjske godine kupila na jednom sniženju u porečkom uresu;
![]() ![]() Evo još nešto žutoga, begonija koja počinje cvjetati;
![]() Dolje na prozorima sam stavila milion bels:
![]() ![]() .......a gore na balkonu su ružičaste pelargonije:
![]() Sjećate se mojih lanjskih hortenzija?
Evo slike;
![]() A ove godine ništa od njih! kako je zima bila jako kišovita, a mi nismo probušili rupe na bačvama njihovi korijeni su istrulili (ne u potpunosti) i ove godine će biti jadne! Ali dobro je da nisu u potpunosti osušile.
Kako su male i nikakve upotpunila sam ih sa milion bels. Vjerujem da vam je već dosta milion belsa, ali što ću kad ih volim;
![]() U vazama pored bačava sa hortenzija ima svega pomalo ali ništa posebno. Sve mi je nekako prnjavo.
Plavi agapanthusi počinju cvjetati, no moram ih pod hitno pošpricati jer imaju mušica;
![]() ![]() Jagoda i ja smo na Flori kupille ovu krasnu fuksiju koja se lijepo rascvjetala. S njima ima sitnih problema jer one vole hladovinu, a ja u blizini kuće toga nemam. Samo sunce i kamen:
![]() ![]() Uza zid sad najljepše cvatu delosperme:
![]() .........a desno od delospermi je ricasta lavanda od OTOK koja za sada lijepo napreduje;
![]() Mislim da sam vas dosta udavila sa slikama...............stoga pozdrav do mene sa još jednom slikom moje masline;
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasno cvijeće imaš Bergenija i daj nas redovito "davi , molim te
![]() Prelijepo mi je u tvom dvorištu a pogled na ovu maslinu me svaki put očara... Onaj cvijet kojemu ne znaš ime je čini mi se nicandra, ja sam ga dobila na prošloj špancir kavici ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Konačno se ti nama vratila! nema te pa nema, a mi čekamo nove slike i uradke.. sve prekrasno, a ona Lantana me oduševila. Mislim da ću si morat nabavit jednu. Mora li ona zimi nutra?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrijeme nam ne ide na ruku, ali po ovim slikama nemaš se šta žaliti, pokazala si nam prekrasno cvijeće.
Krasna ti je maslina i ono cvijeće ispod nje. Jesi li sigurna da je ona penjačica cobaea? |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Joooj, draga koje lijepe slikice... Sunčane, pa su me već zato oborile s nogu. A onda dodajem sve što mi je predivno.. Milion bells, pa (iako lanjska) hortenzija (nije naodmet ponoviti tu ljepotu) , pa muškatle.. Pa panoramic-slika... Ma, sve mi se sviđa. Ono je nicandra, da. Imaš o njoj temu tu na CiF-u, uglavnom sasvim je nezahtjevna.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
WOOW! koje lijepe lojtrice i penjačica, a i mil.bels na prozoru, lantana
![]() hortenzijama je kao i mojima naškodila ova zimska vlaga, a možda ih nije trebalo toliko prikratiti, pa bi više ostalo |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Drago mi je što ste mi došli u goste................ ivna, hvala za identifikaciju biljke!
Medvjed 34 - lantana kod mene mora unutra i to je najveća boljka takvih biljčica. Po zimi mi dosta toga istrune! Ali ovoj žutoj nisam mogla odoljeti!
OTOK - kažeš nije to cobea? pa, ja ne znam. Molim ostale cvjetoljupce da mi ju identificiraju! Lanjske sam ju godine kupila na riječkom sajmu cvijeća i to je prva godina da cvjeta. Lani mi nije podarila niti jedan cvijet!
Anaida - sunca više nema niti kod mene................ono što je bilo ujutro.......to je to!
Ali mogu reći da sam uživala u njemu......... iako je prekratko trajalo!
Mari,5510- kažeš da sam trebala manje prikratitit hortenzije! Ma nije bilo što pikraćivati. Ovo je ostalo samo po sebi, ostalo je istrulilo i to je to! Vjerujem da ove godine mi neće podariti puno cvjetova.......ali bitno da je barem po jedna grančica ostala!
Svima - velika
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga ne mogu vjerovati što se dogodilo s hortenzijom, grozno, a bila je prava ljepotica. Delospremum i ostići baš plijene pažnju. Ali klematisi su pravi ljepotani. Naravno da su moja ljubav agići, brže moram pregledat moje da nemaju mušice, jedva čekam da nam svima procvjetaju.
A žuto ništa, ah da žuti se kišobran kod mene
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo ti nas davi sličicama cvijeća,imaš se čime pohvaliti i ja ove godine imam prvi put milion bels i to iste boje kao tvoj
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Stablašica lantana mami uzdahe, kao i milion bels. Traže li oni dosta vode?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mlion bels je predivan,žuta lantana,pelargonija,delospermi su napravili cvjetni prekrivač,fuksija je tako slatka,a maslina i cviće ispod nje je nešto stvarno lipo,a hrtenzija če se oporaviti i bit če kao prije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo me opet, prekrasno mi je šetati ovim vrtom!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga bergenia ne mozes dosaditi sa slikama
![]() hortenzija se mozda i oporavi,samo joj treba vremena. delosperme,blue angels,lantana,milionb.,predivno izgledaju ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |