Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 35>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 20:50
A za mene?smile43,ipak ću te pohvalitismile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 21:17
Hvala mimar! cvjetak je baš po mom guštu!smile78
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 21:28

Svašta sam bila ali još nikad divljakušaSmile......Fotke su prekrasne, a modeli preslatki. Ova Cetiničkina verzija mi je najbolja i nekako najemotivnija od svih. Ti mene sa pjesmama "diraš" nepogrešivo. Jel ti voliš Čolića?

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:01
[QUOTE=mali kaktus] A za mene?smile43
a ne, nisam zaboravila na tebe , samo sam cekala da ga upload-ujem (nesto mi veceras photobucket ne ide, ni poruka mi nije kakvu sam htela, Tija mi svedok, ona je videla pravu-prvu verziju    ).
Kaktusicu, za tebe sam sacuvala jednu neobicnu   , biljka kojoj neznam ime, nasla sam je u bokorima u Deliblatskoj pescari, mirise fantasticno, sva je u cvastima od ovih cvetova koji nose etericne kapi.

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:09
To divlja...ima znacenje prirodne, neizvestacene, smele, nesputane... ma znas ti vec moje misljenje...
Volim balade...volim gitare...volim lepu rec...volim ljude koji imaju dusu i ono nesto...Volim sto umem da uzivam u svakom trenu i da sanjam svaki san...Volim da zivim...

Ova mi je njegova najomiljenija, mogla bih da je slusam nocima [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />
http://www.youtube.com/watch?v=BjM5QvtdHaY&feature=related
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 23:49
Joj ne moraš objašnjavati, shvatila sam od "prve" što želiš reči, a i onih današnjih 30 sek razgovora je tome pripomoglo.

Ta pjesmica je i meni u prvih pet najmilijih,a što da ti kažem prošle godine sam ga slušala uživo 2x3 i pol sata i nakon toga sam bila ko leptirić s tvoje fotke. Poslušaj početak od "Jedne zime s Kristinom" ..... poželim da sam "tamo" http://www.youtube.com/watch?v=9mY52nfafho&feature=related.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 00:03
Koliko raznog cvijeća i boja, predivno smile141
Najljepši ljiljani i ljetni jorgovan.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 06:57
Hvala ti mimar, evo i za tebe nešto

Time is something you can never get back..
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 14:21
htjela sam nešto reći... ali nedostaju riječi. preslabe su... uživanje u tišini... rumor kapi... zrake sunca... i ljepota 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 14:35
Od srca.. Hvala! Mašem ti nježno, blago i dugo iz međimurske ravnice!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 14:46
Hvala na predivnoj ruži! 
Sutra je novi dan.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 19:21
Hvala lijeposmile71
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 16:58
Draga mimar
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 17:11
Predivno cvijeće ne znam što bih mogla izdvojiti
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:36
Kumo daj ti meni reci što su zapravo zefirantesi? Predivni su mi a dok Googlam svašta mi ispada van.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:43

Sjetih se ja pa odoh do "enciklopedije" i jedan pametan čovjek je tamo sve lijepo napisao i ja pročitala

Na vrh
zlatnadolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 61
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zlatnadolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 18:33
Ovo je mimar pravi raj za oči, toliko ljepote na jednom mjestu, eto u biti svi isto pišemo ali što reći nego divno, i božanstveno.
za tebe.
Ne postoji cvijet koji nije lijep, samo ih treba voljeti.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 19:50
Krenuh ja od maja na ovamo. Nema veze što sam bila u međuvremenu... sve se to meže gledati više puta, i ne pretjerujem, ali sam se ulovila kako uz neke slike duboko dišem, kao  da se stvarno osjeća miris ove divote u tvom kutku za opuštanje!Big%20smile

A ovaj cvetak iz Deliblatske peščare je čaroban....ClapClapClap
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 21:23
Hvala ti za narančasti ljiljan smile78moji kraljevski u vrtu polako već odlaze......
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 02:18
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

Malena, tu sam, ne mirujem ti ja nikada (ni kad spavam i onda nesto sanjam). Lutam po tvom vrteku, trazim mesto gde cemo smestiti ovo

Za tebe ... dajem ti, meni, njegovu najdražu pjesmu...

Kad budem trava

Možda će onda bolje da bude
Kada se jednoga dana preselim
U crve i u zemne grude.

Ljuljat ću se u travama veselim,
Mjesečinom i suncem poliven,
Rasitnjen i dobro skriven.

Ništa mi neće ostat od uma,
Nijedna misao mrtvoga duha;
Ja neću imat ni uha ni sluha,
Da slušam tišinu svojega šuma.

Ako me kada stanu i kosit,