Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 00:14
misty morat ćeš ti k meni na poduku iz vrtlarenja
a gnijezda su OK, samo pazi da se miševi ne zavuku, slična gnijezda s malim poljskim miševima mi smo znali naći na trsu od vinove loze kad smo išli u berbu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:49
Prekrasno aražirana gnijezda
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 21:36
Lijepo si napravila ona mala gnjezdaClap,i meni se dogodilo da sam počupala anemone misleči da je korovThumbs%20Down
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 16:02
hehehe Misty shvaćam te u vezi korova. ja sam isto tako poplijevio jednu gredicu na kojoj je bilo svašta posijano i sad je zaista ostao samo korov. mislim da ovu novu neću dirati dok sve ne procvate pa makar i bio korov
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 14:50
Bilo je davno kad sam posijala kadifice, pa odavno već mislim kako nisu ni nikle Sad . Sad gledam ove nareckane listiće na ovoj što je procvala i mislim kako sam puno takvih izniklih listića iščupala misleći da je korov Crying%20or%20Very%20sad

Time is something you can never get back..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 14:48
Uz ovu salatu izrastao je mali šumarak nečega što sam posijala, ali ću znati što je to tek kad procvjeta Sad

ali i usred salate ponešto nikne, a ja pojma nemam što bi to ljubičasto moglo biti
Razz Rolling%20Eyes
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 14:46
Springy klijanac koji si mi poslala se razvija i cvjeta Smile, jedino mu ja (ovo je klasika već!) neznam ime Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 09:00
rosa hvala ti na ideji, ma svašta ću ja još isprobati Wink

Medo kakva ljutnja te spopala? Pa ovdje smo svi da nešto vidimo, naučimo, isprobamo..LOL

Anaida ja jednostavno ne volim one uniformirane lončanice Wink

Otok čim odgovorim svima idem malo pronjuškati po vrtu, mislim da imam neki sukulent koji "pada" samo bih voljela naći neki da i cvjeta Unhappy

Lantana tako si lijepo rekla "savila" da se odmah osjećam kao ptica! LOL

Lora, lucy, lilie ma hvala vam drage moje! smile79
Mira svatko je rado tamo gdje se osjeća voljen Wink
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 08:06
Joj Misty ideja sa gnijezdima,i to rascvjetanima,je genijalnasmile55A kako kod tebe i samo cviće doseli,eh, ne zna ono dićeWinkjednom bi se tu mogla i ptičica nastanitiClapThumbs%20Up
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 23:45
smile113  Thumbs%20Up
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 23:23
Eto kako se kreativnost probudi kad joj se najmanje nadamo. Super si gnijezda savila.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 22:16
malo sam ponovo prošetala, pa novine pogledala, a gnjezda su me posebno oduševilaClapClapClapprekrasna ideja

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 22:09
Bravo Misty lijepa si gnijezda savila Clap
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 18:26
Odlična su gnijezda, bravo za ideju. Posadi u njih kakav sukulent ili sedum, njima ne treba ni puno zemlje, ni puno vode.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 18:19
Lijepa ideja, uvijek me razveseli kad se nešto novo, posebno vidi na forumu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 17:21
Thumbs%20Up svaka ti čast na ideji baš mi je fensi Tongue
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 16:43
Bok!
Pregledala nekoliko stranica unatrag...............
Žao mi je zbog nevremena ali tvoja pozitivna energija je jača od svega.....
Ova gnjezdašca su krasna..........kako li si se samo sjetila....svaka čast na ideji!Clap
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 16:35
WOW Misty! stvarno i zaslužuješ biti odrastao grm! Super su to ova gnijezda. nadam se da se nećeš ljutiti ako ideju iskoristim za svoju instalaciju kod bregeca, mislim da bi se tamo dobro ugnijezdila ;)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 16:23
super ideja,al imam ja jedan prijedlog ,a da nabavis zice i od zice ispletes tako kosarice pa ih onda oblozis ovako necime il mozda onim jutenim krpicama tad bi ti bile pogodne i za Vinicu
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 15:26
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

Rado bi popila kafu ,a ova gnjezda su super,svaka cast kako si se dosjetila
Moram gio, pa vidiš da sam već postala odrastao grm? LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.