moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 35> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A za mene?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala mimar! cvjetak je baš po mom guštu!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Svašta sam bila ali još nikad divljakuša |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
[QUOTE=mali kaktus] A za mene?
![]() a ne, nisam zaboravila na tebe ![]() ![]() ![]() Kaktusicu, za tebe sam sacuvala jednu neobicnu ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
To divlja...ima znacenje prirodne, neizvestacene, smele, nesputane... ma znas ti vec moje misljenje...
Volim balade...volim gitare...volim lepu rec...volim ljude koji imaju dusu i ono nesto...Volim sto umem da uzivam u svakom trenu i da sanjam svaki san...Volim da zivim... Ova mi je njegova najomiljenija, mogla bih da je slusam nocima [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> http://www.youtube.com/watch?v=BjM5QvtdHaY&feature=related |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Joj ne moraš objašnjavati, shvatila sam od "prve" što želiš reči, a i onih današnjih 30 sek razgovora je tome pripomoglo.
Ta pjesmica je i meni u prvih pet najmilijih,a što da ti kažem prošle godine sam ga slušala uživo 2x3 i pol sata i nakon toga sam bila ko leptirić s tvoje fotke. Poslušaj početak od "Jedne zime s Kristinom" ..... poželim da sam "tamo" http://www.youtube.com/watch?v=9mY52nfafho&feature=related.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Koliko raznog cvijeća i boja, predivno
![]() Najljepši ljiljani i ljetni jorgovan.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Hvala ti mimar, evo i za tebe nešto
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
htjela sam nešto reći... ali nedostaju riječi. preslabe su... uživanje u tišini... rumor kapi... zrake sunca... i ljepota
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Od srca.. Hvala! Mašem ti nježno, blago i dugo iz međimurske ravnice!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Hvala na predivnoj ruži!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala lijepo
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga mimar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Kumo daj ti meni reci što su zapravo zefirantesi? Predivni su mi a dok Googlam svašta mi ispada van.
|
|
![]() |
|
Sjetih se ja pa odoh do "enciklopedije" i jedan pametan čovjek je tamo sve lijepo napisao i ja pročitala |
|
![]() |
|
zlatnadolina ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 61 |
Ovo je mimar pravi raj za oči, toliko ljepote na jednom mjestu, eto u biti svi isto pišemo ali što reći nego divno, i božanstveno.
![]() |
|
Ne postoji cvijet koji nije lijep, samo ih treba voljeti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Krenuh ja od maja na ovamo. Nema veze što sam bila u međuvremenu... sve se to meže gledati više puta, i ne pretjerujem, ali sam se ulovila kako uz neke slike duboko dišem, kao da se stvarno osjeća miris ove divote u tvom kutku za opuštanje!
![]() A ovaj cvetak iz Deliblatske peščare je čaroban....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala ti za narančasti ljiljan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Za tebe ... dajem ti, meni, njegovu najdražu pjesmu...
Kad budem trava>
Možda će onda bolje da bude D. Cesarić
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |