Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 07:17
Tvoj vrt po običaju. Miriši na more!Big%20smile ClapClapClapNe možeš "falit" da nije  morski.
Imaš prekrasnog raslinja a cvijeće... Pa i ja ću se "popiknuti" na ljiljan, jer je doista neobičan!Clap
A mala beba? Sad ti valja pitati kad ju i kako smiješ odvojiti od mame!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 23:52
da lucy jako sam sretna da je ipak preživjela ali ipak mi je dala misliti Wacko...no baš me interesira rajska ptičica jel će se sretno "ugnjezditi" kod mene..
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 00:30
Cikasica će izgleda nadoknaditi vrijeme dvogodišnjeg "spavanja". Sad predivno izgleda. A strelicia - nadam se da ćemo moći zajedno s tobom uživati u cvijetu te rajske ptice.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:52
ehej djevojke vidim ja sve skup šetate  vrtekom ...hvala vam svima al ova zvončica je moram priznat medena liči mi na moju Lavandu stalno mrda ne miruje ni sekund...ja sam otpravila,pa počistila pa primila nove goste(rusi) fini ljudi sviđa im se vrtek odma su mi draži..hehe..obrala sam lavandu jer se već polako zatvaraju cveteki sad vrt malo izgleda očerupani ali bu dobro za par dana ka lavandna ozeleni..noniho neznam draga zašto ti žuti cikasica...moram ti reć da kad sam ja svoju držala (najstariju) u velikoj tegli stalno sam imala neke manevre s njom čas je žutila pa čas imala napad nekih bijelih pijegica ma oporavila se čim je agava frknula van a ona došla u vrt na njeno mjesto..možda Otok bi znala ona je ipak tata-mata za cikasice  
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:36
Lijep pozdrav
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 20:55
Duda, predivno...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 16:12
Kod mene kisan dan i bas mi je dobro doslo da prosetam tvojim vrtom
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 07:17
Tvoja cikasica se lipo raširila,a još ima i prinovuClapPuno cvića,puno zelenila,grožđe mmmm...,stol i pokraj lavanda.....predivnosmile93
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 00:36
Ljetni ljiljan smile149. Cikasice smile213.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 23:04
smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:20
Bože tvoje cikasice -kako je prekrsno a moja sva žuta pa šta da radim sa njom

Heart%20Divider
Heart%20
Divider
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:18
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

super ti je vrt
a biti će i za njami,njami..
sljez ti je dvogodišnja biljka, meni je sad nakon nekoliko godina nastala cijela plantaža jer sam grane s ocvalim cvjetovima, polagala na više mjesta, pa se rasijao (mada ja imam malo drugačiju vrstu)
..artičoka me fascinira uvijek i svagdje kad je vidim, poželim ju i ja imati..opr. ti živiš negdje na moru?
hvala mari na posijeti,da ja sam na "otoku" Murteru između Šibenika i Zadra,kuća nam je  na jugozapadnoj strani otoka i gleda na Nacionalni park Kornati Big%20smile...kažeš da je sljez dvogodišnji..hmmm...ja sam prošle godine dobila od susjede dva doslovce komadića iščupanog iz zemlje bili su već onak odrvenjeli znači to nije bila prošle godine biljka iz sijemena...po tvome ako sam skužila njega nema sljedeće godine?...šališ se Confused a ja se veselila da imam trajnicu....i artičoku sam dobila prije dve godine male pelcere dve vrste jedna je uspila a druga nikako i evo ove godine je cvala..divan cvijet samo neznam šta sad jel čekam da se biljka sama posuši ili ju moran odrezat..  
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:11
halo cure nadam se da vam nije bilo prevruće tokom šetnje
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 21:12
Bravo za gospođu mamu cikasicu! Sad možeš početi razmnožavanje
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 20:47
super ti je vrt
a biti će i za njami,njami..
sljez ti je dvogodišnja biljka, meni je sad nakon nekoliko godina nastala cijela plantaža jer sam grane s ocvalim cvjetovima, polagala na više mjesta, pa se rasijao (mada ja imam malo drugačiju vrstu)
..artičoka me fascinira uvijek i svagdje kad je vidim, poželim ju i ja imati..opr. ti živiš negdje na moru?
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 19:24
Bila sam kod tebe na šetnjiClap
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 14:43
Thumbs%20Upprekrasno draga,posebno karanfili u kamenjaruThumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 14:31
I ja sam zavirila u tvoj morski vrući vrtić.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 14:25
Predivan vrt, toliko lijepih i egzotičnih biljčica
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 00:57
sljez nakon dvije godine ipak procvao
ovu palmu žumaru sam dobila od svojih dragih gosti iz slovenije već sam ju posadila nadam se da će se fino primiti
odvažila sam se kupiti i streliziju..jel voli ona dosta vode?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.