Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 272> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boga mi ima se tu što vidjeti! Ova slikica mi je k'o bombončić!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivan ti je vrt
![]() Lijep pas ima i lijepo ime, tvoj je crn a moj crveni (možeš vidjeti na mojim slikama u cvijet foto).
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E pa sva sreća da sam te pitala - di si ti i šta smišljaš, jer si nam sada pokazala što si smislila.
Samo ću ti reći - bravo vrijedna vrtlarice |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam stigla u tvoj vrt i pogledala sve lijepe cveteke
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvjeće i vrt su prekokrasni
![]() I ti bi htjela da ja mirno sjedim dok Ares juri prema meni ![]() ![]() Krećem na alpinističke sate, već iz djetinjstva znam prebačaj preko ograde , valjda ću bez ozljede sletiti sa tvog balkona. Pelciće ću ti dostavljati preko pošte ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Koje prekrasno blještavilo, ova zadnja slikica je prekrasna, koje plavetnilo, a bogme sam se iznenadila koliki je taj pasji "bebač". Ljeto je pa rijeđe šetam vrtovima, no evo stigla i do tebe. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ovakve su mi slike bile prošlih dana - nije mi bio gušt stavljati, ali samo da vidite da i ja konačno imam nigelice:
![]() i na njima škaricu. Svaku čuvam i stavljam na biljke - kažu da jedu uši:
![]() Tako su mi lijepe:
![]() Evo i prvog sunccokreta:
![]() Možda nije neki izbor za skrivanje nedostataka, ali oni nekako najbrže rastu pa za prvu godinu neka oni budu "pokrivači nereda":
![]() I kameni zid je sve manje kameni:
![]() Ovo je odrubljeni dio mog nekadašnjeg kamenjara:
![]() Podno hrpe kamena, ispod ruke bagera preživio je i sada cvate:
![]() Obično u bukete slažem alstroemerie i pitomu šparogu, a tako nekako i rastu:
![]() I sad ono što prevladava u mom dvorištu.
![]() Ovdje vidite zašto ne mogu saditi visoke biljke. I lavande je vjetar počešljao :
![]() Bijeli krumpirko imat će prvi cvijet:
![]() Još jedan pogled "s visoka (pssst, vrata od boksa su otvorena ...
![]() ![]() ![]() ![]() Žurim, idemo kositi. Opet imam do kasno u noć kuću osvjetljenu kao Las Vegas -
![]() I moj veliki plavi pozdrav
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A sad malo rascvalih biljčica!
Ovakve sam pitare na balkonu željela i imam ih:
![]() ![]() Lora, bili smo strpljivi i konačno zijevamo:
![]() Anaida pitala si za ukrasne krumpire. Nešto ih jede, a ne mogu naći bubu:
![]() ![]() Ovu sam ružu nakon 15 godina konačno uspjela zakorijeniti. Lora - to je onakva kakvu si ti stavila na avatar, samo je malo uvenula dok sam se ja sjetila slikati:
![]() Ovo ne znam da li mi je poslala Horti, Anaida ili Lora:
![]() I ovo ... oprostite, ali toliko sam toga dobila da nije ni čudno da sam zaboravila. U svakom slučaju mi je predivno:
![]() Sedum refleksum u krugu Lantaninih festuca:
![]() I ovo je u krugu:
![]() Ovo su moje ruže koje sam dovukla kad smo doselili. Starinske, ali uvijek lijepo cvatu:
![]() Triša, vidi procvao je:
![]() Želim da mi slijedeće ljeto cijelo dvorište ovako blješti ...
![]() ... i da bude neon zeleno:
![]() Smrcko mi je dala lila (iberis ili alisum pitanje je sad?), a ja ove godine od toga imam ovakve:
![]() ![]() ![]() I sad idem sa MM popiti kavicu pa ću nastaviti.
|
|
![]() |
|
Anči, misty - ne mogu naći sliku, a danas nije za slikanje. Možda, ali je gotovo!
Anaida, R.saro - malo sam posustala, ali to kod mene traje nekoliko dana pa sam opet ona stara.
Ma, ovako, iskreno: gotova je kućica, gotov je boks i moj ljubimac koji mi već 4 i pol mjeseca hoda uz nogu, plače od sreće kad dođem kući, meni se obraća kad ga nešto tišti, mora napustiti naš dom koji je prihvatio kao svoj.
Hoćete iskreno: I sada plačem ... Srce mi se para dok on dolje poziva, leži i cvili ...
Čekajte, moram obrisati suze ...
Uostalom, kako ja ono kažem: "I to je dio života...", ali ovaj puta pasjega... Ne, ne, to je ružno rečeno: Ares moj, to ti je život!
A do jučer je bio beba od 35 kila i skakao u naručje MBZ:
![]() Prvi puta mi je žao da imamo dvorište i da ima mjesta za boks, za kućicu ...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Fališ, fališ, Hoyči!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anči, ocvale su - potražit ću neku sličicu.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Tu sam, Otok, zakopala sam se u vrtovima, kamenjarima, korovu, boksu za psa, ogradnim zidovima, generalki u stanu ... To kad sam kući. A ostale dane smo se malo intenzivnije družili ...
Nema iznenađenja, sve je po starom, samo što ne pišem, ali - nadzirem i vaše vrtove kad god mogu!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Di si Hoya, kakvo iznenađenje spremaš?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vidjela, vidjela stoji na brdašcetu nadgleda
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lilie, hvala ti.
anči, lavanda je bijelo - roza, ali sam sada nabavila reznice tamno, tamno ljubičaste i što je najvašnije - patuljaste lavande. Već zamišljam kombinacije sa te dvije boje.
smrcko, si vidjela kako i ja nadzirem radove - Ja sam šeeef - pravi šeeef!
Bako, bit će kod mene dihondre! A santolineću za petnaestak dana skratiti. Da se zaguste do zime.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |