Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 67> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
mali katus, triša, ivna, lucy, Lora - jedna jutarnja
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tvoje cvijeće je uvijek rascvjetano i zdravo. Sviđa mi se kako kombiniraš biljke.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Bergi predivno
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kod tebe čovjek ne zna što da prvo pogleda draga moja, svaki detalj, svaki cvijet, svaka slika zaslužuje pljesak
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mogla bi u tvom vrtu ostati zauvijek, ponovo se svaki puta iznenadim koliko toga imaš,, koliko boja i oblika, ali tvoji kamenjari me ostavljaju bez daha.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo mene opet tu,nisam znala da ima stolisnik u toliko boja
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
OTOK, stefkaja, lili, anči, kontesaa, Anastazija, Tija, rosa 2, forzicija, Mari, bigmama, gioiaa..........hvala vam cure što šećete mojim vrtom! Svaka pohvala čini čovjeka sretnim, ali i daje mu obvezu da se trudi i dalje! Pa, pokušat ću opravdati vaše povjerenje!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ma ovo je bas kao iz price
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ja stvarno ne znam zašto još uvijek nisam bila u tvom vrtu. I sram me malo zbog toga. Koju ti ljepotu imaš, ženo! Al, nisam te namjerno "izbjegavala", znaš i sama koliko vrtova ima, čovjek se jednostavno pogubi.
Nije ni čudo da obožavaš million bells, prekrasni su! I clematisi su mi predivni, al apsolutna carica tvog vrta mi je maslina. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve cvjeta, imaš prekrasne biljke, a borba s korovom, tako je to, više se naradiš u tom vrtu, za malo uživanja..
, ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Predivan vrt
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Današnji dan sam iskoristila za slikanje vanjskog kamenjara!
Sreća da si ga tako iskoristila da bih ja mogla uživati u predivnim fotkama i prekrasnim biljkama!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bergi, napokon slikice
![]() gladiola je famozna, a uvijek pokleknem pred delospermom i gailardiom ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivan vrt
![]() Stolisnik u više boja
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Wooow stolisnik, pandorea...prekrasno
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bergenija, kako ti je sve lijepo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |