Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 152> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sara imaš prekrasnog cvića,a onaj kutak sa crtežom na zidu i ukrasnim teglicama je fenomenalan,koprivice su ti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Veseli vrtić je baš veseo.
Pelargonije su odlične, i tako lijepih boja. |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Sara cvječeko ti je prekrasno,a hosta je orginal!!!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Anaida, Bigi, Otok, kontesaa, niho, stefkaja, hoya, Medvjed34, Toni, smrcko, mali kaktus,goga-zg, Mira021, Semira, jeanette77 - dragi moji, lijepo vas vidjeti u posjeti i drago mi je da ste navratili.
Goga, dobila sam vanilu i o njoj zapravo ne znam ništa, uglavnom je na suncu, lijepo je zalijevam, stalno cvate ljubičastim cvijetom, ugodnog je mirisa i to je to...
A što se tiče gusjenice koja je izrezbarila hostu, ona je pokojna, ali izgleda da je neka nova beštija stigla jer mi hekla na isti način listove centrantusa, baš sam jutros vidjela...sve sam pretražile, nigdje živine...uglavnom mi se čini da rade noćnu smjenu...
lijepi pozdrav svima
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Čarobno!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Tek sam sad vidjela da ovdje ima noviteta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krajem ožujka naša draga Lantana poslala mi je paket s biljkama među kojima je bila i ova lantana s korijenom, slikana 1.travnja:
![]() ovako je izgledala 27.travnja:
![]() a ovako izgleda danas, tri mjeseca nakon sadnje:
![]() ![]() sada i ja, po prvi puta, zahvaljujući Lantani, uživam u ovoj prekrasnoj ljepotici:
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ccccccccccccc a moja jopš nema cvijeta ---da ona meni nije uvalila koprivu divlju
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
dragi moji prijatelji, sutra odoh u Senj. Ako netko sljedećih osam dana
bude u blizini neka izvoli navratiti na kavicu i sokić!
lijepi pozdrav svima
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Nisam znala da je Lantana tako prekrasan cvijet
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Eto ti ga na, ja došla k tebi a ti u Senju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
bučni se jednom i za mene u moru
![]() uživaj i nemoj se preforsirati ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo se odmori,malo sam predaleko da bi došla na kavicu,lantana je predivna,morat ću nekoga žicat
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
draga moja samo ti idi i odmori se a mi ćemo da parimo oči na ovim tvojim lijepim biljkama nezna se gdje ti je ljepše u sinju ili na terasi u zagrebu.sve je fenomenalno nemam rijeći .samo nemoj sada kad dođeš na odmor za motiku znam po sebi odem na vikendicu i umjesto odmora po čitav dan u vrtu nešto izmišljam kako kaže mm.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja putujem,u Zadar...a kad bi moja sestra htjela da me doveze do tebe rado bi svrattila ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivno ti je cvijece posebice starinske begonije kad god ih vidim sjetim se djetinjstva i svoje bake kojoj sam znala sve njezine ocerupati i spelcati ih sebi
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ova fotoreportaža s lantanom je divna i tako vjerno je "ispričala" koliko ti znači taj poklon!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |