Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 38>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 00:03
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Krasne su ti biljčice Hamara. ona prva plava mi je sjajna
ti plavi zvončići su kupljeni pred par godina kao ljetnica u 3 velika ćupa. pa iduće godine opet izniknuli i cvali. i opet... i tako godinama...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 23:48
smile227Haqmara, ima tu svačega......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 20:38
Krasne su ti biljčice Hamara. ona prva plava mi je sjajna
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 18:59
hvala curice! gloxinija je iz posađenog gomolja, baš ova, drugu sam kupila već gotovu biljčicu
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 06:20
Prelijepa je!
Time is something you can never get back..
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 02:41
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Predivno cvijeće. smile64

Baš si se zarazila skupa s namaWink
ma zarazena sam ja odavno... samo ni sebe ni bilo sto oko sebe ne volim shvacati preozbiljno... veselije je 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 00:33
Predivno cvijeće. smile64

Baš si se zarazila skupa s namaWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 19:33
Gloksinije i azaleja su predivne...
A ciklama? Pa ima tema baš o tome da su ciklame pobrkale sezonu pa cvatu i sad!Big%20smile
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 12:07
evo još malo novo procvjetalih cvjetića
u sva 3 velika ćupa cvatu kao ludo
i gardenija procvala
visoki neveni ispod anđeoskih truba
jedna gloxinija
i druga gloxinija
i azaleja je krenula
sasvim neočekivano i - ciklama
slatkica koju sam dobila na druženju u vikendici
i ovo
žuto usred hortenzija

i dva žutanjka u istom tanjuru
i ovaj
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 00:42
Vrt toliko romantičan, dok šetam tvojim vrtom naviru mi samo lijepa sjećanja. Najradije bih se naslonila na ogradu, udisala miris cvijeća i mora. Predivno!!
Sutra je novi dan.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 23:35
Prekrasno hamara, bujno, raskošno. Lijepo si sve uredilaClapClapClapClap
Ono plavo je Bergi točno identificirala Nicandra, i to iz istog izvora tj Silvekino sjeme.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 13:41
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Zaista ima bogat izbor cvijeća! Dobor da stalno pada kiša pa ti zalije.............Thumbs%20Up
Ovaj plavi cvjetić koji si dobila od Lore je nicandra (imam ga i ja - dobila od SilveK - i cvjetoljupci mi rekli da je to to)

Morala sam kopirati ovu sliku jer imam i ja identičnu. Upravo su moje milion bels takve ostale od lani i sada divljaju rastom i cvatnjom. Čini mi se da su i tvoje lanjske..... ili se varam. No, svejedno.....krasne su!
ma moje nisu lanjske nego stare barem 5-6 godina, uvijek, svih 12 mj stoje na istom mjestu, i svako ljeto cvatu obilno... i unose zbrku među cvjetoljupce Wink
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 12:13
Bravo Hamara....uz puno truda vidiš da ipak imaš lijepi cvjetnjak Thumbs%20Up.
Znači Bergi je zaključila da su to milion bells a mi smo zadnji put komentirale kako milion bells ne mogu biti dugogodišnje .......
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 09:50
Predivan rascvjetani vrtsmile55
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 08:11
Prekrasno Hamara, pa puno se toga rascvjetalo od kada sam zadnji put prošetala tvojim parkom.
Oduševilo me nešto ono "broj 1" i "broj 2" - prekrasno, a mislim da imam i ja to ali u plavoj boji.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 07:54
Vjerujem da odmaraš dušu u ovom prebogatom vrtu
Time is something you can never get back..
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 20:25
Zaista ima bogat izbor cvijeća! Dobor da stalno pada kiša pa ti zalije.............Thumbs%20Up
Ovaj plavi cvjetić koji si dobila od Lore je nicandra (imam ga i ja - dobila od SilveK - i cvjetoljupci mi rekli da je to to)

Morala sam kopirati ovu sliku jer imam i ja identičnu. Upravo su moje milion bels takve ostale od lani i sada divljaju rastom i cvatnjom. Čini mi se da su i tvoje lanjske..... ili se varam. No, svejedno.....krasne su!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 19:58
Prekrasno Hamara!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 14:31
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Hamara, stvarno si uredila vrt. Ne znam što bi izdvojila, svaki cvjetić je lijep na svoj način.
joj je, bio je uređen. par kiša, malo sunca i topline... i opet sve po starom Cry
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:42
Ja sam kupila jednu crvenu jednu roza .
Kada su obje procvijetale bile su crvene .
smile55za Lorin poklon.  .
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.