Dracena sanderiana - Lucky bamboo |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam Dina,ja sam imala jedan sam nekih godinu dana,onda sam dobila buket cvijeća u kojem je i jedan bambus bio.Tako su sad dva.A jedan sam je bio sretan isto
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
E sad ja jeli tacno da moraju bambusi biti u paru
![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
kako god bilo i zvalo se, to je to,, hvala Shasha
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
E sad,koliko sam ja čitala,to nije bambus(iako ga svi tako zovu,pa i cvjećari).To je vrsta dracene,drva života,što se vidi i po drvcu i listu.
Eto,nije da je bitno no kad več konačno nešto znam da i velim
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
I ja imam bambus vec 4 god i stalno mi je u vodi
![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Shasha, a da ti ubaciš sličicu tog svog babmusa,
(nešto sam i ja dobila ovih dana, samo su mi rekli ''a zar ti ne znaš'' kako s tim), pa da vidim je li to to
|
|
![]() |
|
Flower
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flower ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Hvala na dobrodošlici
![]() A što s vodom?
Mijenjati, nadolijevati, treba li dohrana?
|
|
![]() |
|
ruža ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 119 |
i ja sam tako dobila prije 3 god- kažu da je za sreću i uspjeh- ne treba ga saditi, ostavi ga u vodi.... i dobrodošla na forum!!!!
|
|
![]() |
|
Flower ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Pozdrav svima Dobila sam bambus u vodi i što sad s njim?
Ima jednu grančicu i lijepe listiće, držim ga u uskoj vazi u vodi.
Da li ga treba posaditi ili ?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |