Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lukacc- dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lukacc- dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 17>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 06:02
Fakat si nam dal štofa za šetnju. Jako lijepo!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 20:46
Divna setnja ,a vrbu mazi i pazi,porast ce ona,meni su ukrali a sad bi skakla od srece da je imam u vrtu
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 20:39
Nemoj vrbe tući,nego im lijepo pjevaj i dosta ih zalijevaj,vidjet ćeš da će skoro biti lijepe
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 20:36
drago mi je da uzivate u šetnji mojim vrtom. evo vam jos materijala za šetnju

jedna panoramska u predvečerje

evo konačno se i moja(e) šarenolistna vrba trgnula i odlučila rast. kad vidim kakve su tuđe dođe mi da ih tučem da rastu!

evo i druge

za ove ljetnice nemam pojma kak su ušle u moj vrt. ako netko zna njihova dragocjena imena nek bude slobodan napisati ih.
al neka su one meni došle

karanfili su poceli. a gailardije su zauzele cijeli vrt

malo jednogodišnjig biljaka

jos jednogodisnjih, kod nas nazvani smrdljivci

glicinija opet cvate

i za kraj hortenzije

i pozdravljam vas ovim predivnim suncem!!!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 06:59
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Oduševljavaju me ovitvoji panjevi

Potpisujem! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:55
kratko sam doletjela Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 11:39
Samo ti nas davi,ovakva davljenja obozavam
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 08:54
Embarrassed Uopće neću biti originalna!Wink Pridružujem se "vojsci" onih koji se dive tvojim panjevima!ClapClapClap
Ali i ostalo: košara, bačva... općenito mi se jako sviđa način kako "slažeš" biljke po vrtu.Clap
Za lavandu.... ne bih nika povjerovala da raste i na kontinentu! Eto čovjek uči dok je živ!Wink 
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 07:31
Što reći?
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 00:13
smile199     smile126    smile113
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 21:40
Oduševljavaju me ovitvoji panjevi

život je more
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 21:34

Oduševljena sam svime viđenim a najviše time da se s ovim krasnim međimurskim vrtekom bavi jedna muška ruka, bravo i za trud i za prekrasnu prezentaciju.

Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 20:57
vrijeme danas nekvo mutavo, čas kiša pada, čas ne, tmurno i oblačno. taman za spavanje. ali se ipak nisam bacio na spavanje već sam prkosio vremenu i lutao po vrtu i radio sta je raditi trebalo.
za kraj dana nekoliko slika, tek toliko:

danas sam sazno ime ovog ljepotana- dvornika. neki vec cvatu a neki se spremaju.

malo da vas udavim(opet) svojim panjevima. čuvarkuće rastu ko lude u njima.

poslušnica jako lijepo napreduje, uskoro če cvast. raširio sam je sjemenjem o cijelom vrtu

i za kraj jos malo cuverkuca.

pozdrav svima!
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 20:45
vidim uzivali ste u lavandi, neka.
magnolia, mislim da nije , jer znam da ga je jos moja baka imala kao ukras u dvorištu, i daje nekakav starinski štih.
vi to u vasem kraju korovom smatrate?
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 17:00
Prekrasna lavanda u kombinacija sa bršljanom!Da,mislila sam na šćir kako ga ti zoveš,nije li on korov?Smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 14:59
Lavanda i ja - da je tu ljubav između već se zna! Stoga hvala na lijepoj slikici.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 06:26
Uf! krasna ti je lavanda. moja je još skroz mala, ali valjda će i ona potegnut...
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:32
U mirisu lavande čovjek nađe smiraj, lijepo ju je imati u vrtu.
Sutra je novi dan.
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 21:31
drago mi je da vam se sviđaju:D

evo malo međimurske lavande nek vam miriši

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 21:47
i meni se svidja kosara sa cvijecem,a i panj mi je predivan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.