Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 243> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće, prekrasne boje, al plavetnilo... stvarno si blue lady.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Plavušo naša (bez obzira na boju kose), krasno si nam cvijeće pokazala
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure drage, evo idem do nedjelje u vikendicu u gorje, jutros malo zavirila samo da vam zahvalim na posjeti.
Baš mi se sviđa ono "plavuša" - otok bašp si luckasta, ali nije loše niti blue lady.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U vikednici uživaj, pomalo nam slikaj, a mi ćemo te čekati uz ove divne slikice tvog malog, šarenog dvorišta!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
U tvom vrtu obozavam 'plavo',a volim i 'zuto'
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I ja volim plavo i žuto, samo što su mi se malo ukus i vrt poremetili od kad sam tu na CIF-u
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
samo ti uživaj u cvijeću draga moja u Skradniku a ja i tvoja čerka sutra odosmo na čevape -a tebe ću zamisliti baš ovakoooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Roza, žuto, plavo predivno
![]() ![]() Kako vidim onih roza trubica, koje rastu svagdje i guraju svoje lijepe cvijetiće, imaš viška, pa te molim ako može da ih pošalješ u moj vrt.
Neka malo i kod mene pokazuju svoju ljepotu a mjesta imam punoooooooo!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Draga,pokusavala sam ti poslati PP ali nesto ne ide...Jesi li slobodna 18.09. za jednu Sarajevsku kaficu
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Nešto šteka...
Triša nije me dugo bilo u tvojoj maloj džungli, ali danas sam si dala u zadatak sve pregledati i bogme jesam, a nakon svega ostala sam
![]() ![]() ![]() Naime cvijet kao sa gornje slike sam i ja kupila nedavno, ali bez cvijeta, a čovjek od kojega sam kupila me uvjerio da je trajnica i ja odmah kupila, a naravno da nije znao kako se zove... ja svoga posadila u vrt.
Najbolja mi je tvoja izjava da si i prije voljela cvijeće, ali sada ti nije važno samo da ti uživaš u ljepoti svoga cvijeća, nego ti je važno da tu ljepotu podijeliš sa nama, a u tome smo jaaako slične, a mislim da nas je puno na forumu takvih
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima što ste tu i kad mene nema.
Kat. rea. to je trajnica i to je neki lychnis, no naravno da to nikako nije rumenka, koju imam i ja. Dakle trebalo bi opisati i ovu biljku, iako mi je baka Bea već rekla o njoj praktički sve, samo ne znam u kojoj temi, no saznat ću svakako.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Plavo, plavo a onda žuto. Baš lijepo. I one roza što same niču su preslatke. Tako lijepo popunjavaju.... Ma tvoj vrtek je stvarno mali cvijetni raj! I kad te nema! |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bilo plavo, žuto ili ljubičasto, sve ti je krasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Drago mi je što si još u Skradniku -i nema te ovdje -meni je bili lijepo sa tvojom čerkom a tek na motoru sine uživala sam -----još samo da nije ti bila čerka tu ko zna gdje bi završila u kojem grmu ---
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bog ljudi i hvala vam.
Niho cjeli dan se bućkam u Trnovi, more toplo, na luftiću prava uživancija, ma nemaš pojma kako je divno.
Sad sam došla doma umorna od nerada i slana, sutra opet.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ode i ja draga moja iduče sedmice pa kad me vidiš ----kako bi voljela da ideš samnom kod Lantane
|
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
danica41 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 80 |
Predivno!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Niho, Anči, Danice, drago mi je da ste svratile dok ja uživam u morskim radostima.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |