Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 27> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Springi,vrtim slike i razgledam i ne mogu nego da kažem"sve predivno"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Dok šetam tvojim vrtom u želji da bolje upoznam i vrt i njegovu mladu vlasnicu ne mogu odoljeti, a ne napisati:
Bio jednom jedan vrt. U njemu je živjela kraljevna, kći jedinica u kralja i kraljice. Svakoga je dana obilazila vrt, svaku biljku nježno pomilovala pogledom i rukom. Što god je rukom taknula to raslo brže i mirisalo snažnije. O mladoj se kraljvni i njezinu vrtu pričalo i pisalo nadaleko. Čuo za vrt i mladi kraljević... |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Danas je i kiša padala, i sunce sijalo i bila sam vani i bila sam unutra, malo sam radila, malo nisam, i tak... Pa evo još koja slikica, nešto novo, nešto staro...
Puno čuvarkuća mi cvjeta ove godine, nikad više nego sad, valjda zato što je mladi vrt pa polako dobivaju tu starost za cvjetanje... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Phygeliusi sa flore... ![]() ![]() Oleandar u cvatu... ![]() ![]() ![]() Još malo narančastog gerbera, malo mu se latice frču ali mi je svejedno lijep... ![]() ![]() ![]() Kad smo već na narančastom... ![]() Dipladenijini cvjetovi kad malo ostare posvijetle i promijene boju, to mi je baš simpa jer time uopće ne gube na ljepoti... ![]() ![]() Dalija ![]() Agava stigla ravno s mora... ![]() Thunbergia u onom brežuljku lagano kreće sa cvjetanjem... ![]() ![]() Jedan mali podsjetnik na balonček... ![]() Georgina ![]() Ovo ja zovem "pikalište"- tu zapiknem i samo slažem, mama će poludit, samo donosim pelcere, trenutno sam se navukla na pelargonije, naumila sam povećat svoju skromnu kolekciju... ![]() ![]() ![]() Ova lavanda je skroz zakrčila stazicu, uskoro ću ju porezat... ![]() A ovo je moja današnja izmišljotina - eksperiment, a Ziva glumi vrtnu figuru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uf, mislim da vam je sad stvarno dosta... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Miro, hvala ti, puno mi to znači jer je i kod tebe prelijep vrt, bez obzira što ga ti zoveš skromnim, to nas nije zavaralo pa da ne vidimo koliko prelijepog bilja imaš!
![]() Anaida, hvala na posjeti! ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe su nove slikice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kotiledon mi je tako zanimljiv i lip,ima male balunčiće i onda "pukne"i otvori se čarobni cvijet,tako ja to vidim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Magnolia, Mali kaktus, Niho, Matilda, Otok, Anči39, danica41 -
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
danica41 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 80 |
Jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš je uživanje pogledati to prekrasno cvijeće.
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
u tako malenom vrtu toliko raznolikog i prekrasnog cvijeća.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasnoooooooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imam ponešto i novih slika, pa da krenem!
Kotiledon napokon počeo otvarati cvjetove... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I godecija napokon, al stvarno joj jako dugo treba, bar kod mene... ![]() ![]() I rudbekija... ![]() ![]() Žuta kala još cvjeta, listovi su joj bili požutili no svi novi su zdravi pa sam one odrezala i sad opet dobro izgleda... ![]() ![]() ![]() Ova nježna samonikla petunija kod lovora me baš oduševljava... ![]() ![]() Mlade juke su otvorile cvjetove... ![]() ![]() ![]() Vrtni hibiskus je krenuo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moj mali vrt na terasi stalno mijenja izgled... ![]() ![]() Eto, to je to zasad, čujemo se!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Magnolia, Kontesaa, Horti, mali kaktus, Medvjed34, gioiaa, Misty - hvala vam puno na lijepim riječima i što posjećujete moj vrt!!!!! Velika pusa svima!!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
ovo je naprosto čarobno!!!!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ma ti si stvarno super cura
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Springy hvala za biljčice. stigle čile i vedre. doduše, poštar je kuvertu ostavio na terasi tako da sam mislio da ću izvadit prisiljeno zelje, ali one opstale...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |