Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 19> |
Korisnik | |
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne draga cekaj idem pogledat kaj pise na njima
e pise ovak aqua hobby pearl efect..... proizvodi ih kemoplastika i pakirane su po 60 ml |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivno!krasna je ,bravo Rosice!!!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Rose,daj se ne brini,mora biti nešto starije i od starijeg.Sve ima svoju ljepotu i mušteriju.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
taca je meni baš dobra. Ne kužim zašto ti se ne sviđa shabby, usio je.
O.k. malo taj rub salvete što se vidi, to probaj kako ti je Katarina rekla ili uz rub neki pittorico udri i bit ćeš oduševljena. ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Kod tebe sve u skladu s imenom,a mojim najdražim motivom rožice,Sve mi je prekrasno po mom guštu i ništa ne bi mogla izdvojiti.Tek možda one prekrasne kuhače,Kada bi barem kuhanje samo bilo tako prekrasno
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() tacna sa motivom ruže,rižin papir,rad proljetnog swapa koji je išao našoj rosi 2 uz to idu narukvica i naušnice a slike radova mozete pogledat u temi od nakita Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna tacna moderatorice,prelijepo nijansirana
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
prelijepa tacna , odlično slikarski dorađena
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
drage moje hvala vam od srca!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Tacna s motivom ruža prava,a tek nijansiranje-za odmorit oči-.
|
|
![]() |
|
hvala vam,puno vam hvala drage moje,puno mi znaće vaši komentari potpore,zahvaljujući vašim komentarima trudim se da radovi budu sve bolji i bolji. ovo je dio radova koji je bio na izlozbi od 1.6.-19.6.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni morski suveniri...srce mi je posebno slatko.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
-fantastični komadi
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Lijepo
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasno... maštovito vrelo primjene dekupaža na svim predmetima....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sve viđeno uživo na izložbi i u stvarnosti je još ljepše!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Simpatični radovi na ovim školjkicama, al meni je ovo srce nekako najdraže!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |