Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 125> |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rain , Mira021, lucy, baka, griva1978,korijenko - Hvala Vam
griva1978 - Ne mogu se ja uspoređivat sa Nizozemcima,običan sam amater. lucy - Sa cvijećem se bavim isključivo radi svog gušta.Po struci sam električar, a sada radim na programiranoj štanci za obradu limova. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Svi mi ovdje na forumu imamo i ogromnu ljubav za cvijeće i volju i želju da nam vrtovi što ljepše izgledaju.... imamo i zeleni prst (neki manje, neki više)... ali Griva je super napisala da je kod tebe sve to nadmašeno.
I ja sam se na početku šokiravala kako sam listala stranice i upoznavala sve te raznovrsne, specifične biljke....znala sam da ću svaki put kod tebe upoznat neku novu nikad do onda viđenu biljku i pročitat ime i to na latinskom..... ma svaka čast!!!
![]() Samo da ti javim da sam ošišala i to drastično laburnum i sad je super, hvala na savjetu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Poštovanje,
rijetko šečem po vtovima i ostala sam ugodno šokirana pojavom tvog vrta. Bila sam pred par godina po ogromnim naseljima vrtova, više ogromnim živim galerijama cvijeća u Nizozemskoj i mislila sam da je to vrhunac sklada i ljepote cvatuće žive prirode.... ali ti si to nadmašio, doslovno si genije! Stvorio si Eden i hvala ti što si to podjelio sa nama! Pogotovo skidam kapu za uzgoj perunika i irisa iz sjemena. Hvala ti što dijeliš svoju dušu sa nama. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Očarana. Malo je reći! Ne znam koje bih cvijeće spomenula, koju sliku, jer je sve čarobno, predivno, prekrasnoi.... ne znam ima li još koja riječ kojom bih izrazila svoje divljenje. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo, lijepo! Gledajući sve Tvoje cvjetne primjerke i čitajući njihove nazive i nazive četinjača u istoimenoj temi, pitam se jesi li Ti i profesionalno vezan za uzgoj cvijeća.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ajme kako je lip taj bordo cvit,taj dracunculus vulgaris i kako je veliki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
stvarno je poseban,koliki je cvijet?
Vrt ti je cijeli više nego lijep! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Divim se predivnim cvjetovima,a i nazivima koje tako lako nižeš uz slike,svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne graničice,a poznavajuči tebe sigurno ih imaš još
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |