Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 136>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Davor96 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 71
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Davor96 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 16:00
i evo cjele biljke
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Davor96 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Davor96 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 15:58
Listovi
Na vrh
Davor96 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Davor96 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 15:56
evo Cvjeta
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 23:33
waterlily hvala na pomoći, a za smanjiti slike smanji rezoluciju na aparatu.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 16:59
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

Uploaded with ImageShack.us

zna li netko koji je ovo klematis
ovoga sam kupila kao polish spirit,   FLAVIA.....

Prvi clematis po meni je Extra   , a dvoumila sam se između SnowQeen, al mi je prebijela, a onaj treći nepoznati clematis mi liči na  Fair rosamund je ovo pa vidi...

zatim  na Ivan Pavao

i na Imperial 

A onaj plavi mi skroz liči na The president, možda sam u krivu...

P.S. Kak da smanjim slike???Shocked
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 22:25
Originalno poslano od člana zlatnadolina zlatnadolina napisao:

waterlily zaista su predivni.
Potpisujem zlatnudolinu
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 13:33
waterlity hajde molim te pogledaj i koja su grupa. hvala!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 10:03
Hvala Vam cure!
Još kad se malo razrastu biti će to šuma clematisa...

Antonija, nemam pojma kak se zovu tvoji ljubimci, ali su stvarno neobični i lijepi. Imam knjižicu sa vrstama clematisa al mi je kod mame pa ću pogledati kad mi ju vrati..
Na vrh
zlatnadolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 61
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zlatnadolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 07:12
waterlily zaista su predivni.
Ne postoji cvijet koji nije lijep, samo ih treba voljeti.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 20:03

na etiketi je pisalo ernest markham, bio je crven, ali papir trpi svasta

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 19:57
smile71to su zaista ljepotani
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 19:50
waterlity, pa to su doista ljepotanismile55

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 12:43
Evo i mojih ljepotana:

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 19:43

zna li netko ime ovog klematisa

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 23:04

zna li netko koji je ovo klematis
ovoga sam kupila kao polish spirit,   FLAVIA.....

Na vrh
iva_zg View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 8
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iva_zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 07:56
Pozdrav,
Imam mali problem sa klematisom. Primjetila sam da su mu se noviji listovi počeli borati na rubovima. Također su još mali listići počeli trunuti. Da li je to od previše vode? To je počelo kada je u zg-u bilo hladno i kišovito. Klematis je na lođi ali relativno zaštičen.
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 14:01
haj, evo i mene na vaš forum. Smile
pitanjce, koji clematis raste visoko (za pergolu) i relativno brzo, te da može prezimiti na kontinentu?
ukombinirala bi ga s ružama...Tongue
vidla sam neki ljubičasti, možda jackmanii??? super je Clap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:09

piilu

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:05

blue angel

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 22:02
smile43ja bi moga ošišala do dna, ali tu je Flavia ona sigurno zna, javiti će se ona već Thumbs%20Up

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.