Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 23:28
Pozdrav Korijenko! Konačno sam uspjela pregledati svih 100 stranica. Prije svega čestitke na stotici, ima se šta za pogledatismile182, a ni cvijeće ti nije za odbacitsmile96... ma šalim se, nema tu čega nema, a sve izgleda prekrasno smile55.Šetnja kroz tvoj vrt je poput šetnje kroz botanički vrt . Teško mi je odvojiti koji mi je dio naljepši,  kad znaš da je za takav vrt potrebno puno rada,ljubavi i  strpljenja. Jedva čekam sljedećih 100 smile96 Ma navratit ću ja i prije.
O da, i zanima me kako uspjevaš da ti cvijeće po ovim vrućinama ostane sviježe? Meni treba cijela vječnost da sve zalijem i to moram svaki dan, jer ako ih iz nekog razloga ne zalijem ,sljedeći dan su mi povenule. A primjetila sam da ih imaš dosta u teglama.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 22:31
čestitam na stotici Big%20smile...kod tebe kao i uvik divno
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 22:54
Thumbs%20Up  smile73   100                                   100                                    100
                                             100                                     100
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 22:58
Hej malo sam se vratila k tebi, pa gledam i ne znam što je to djevojačko oko, dali je to coreopsis ili nešto drugo?
Agapntus će biti mrak., sigurno već cvate.....
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:06
O vrtu-hacijendi nemam što reći, uvijek preprekrasan, drugo i ne može bitiClapClapClap

Velike čestitke na 100-ojsmile55

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 05:31
Draga korijenko za tvojih 100 krasnih stranica iskrene čestitke Smile

Time is something you can never get back..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 10:16

Drage moje svima veliko hvala na čestitkama za prvih Wink 100. Kaže se da se prvi mačići bacaju u vodu ali ja neću ove "prve 100" baciti u vodu jer su pune moje ljubavi za cvijeće i truda koji sam z guštom uložila da mi hacienda bude što ljepša.....pune su i ljepih svakodnevnih druženja s vama u ovih skoro dvije godine, vaših komentara, pohvala, savjeta, "forum biljaka" što je meni jako bitno i drago jer bez toga moj vrt sigurno ne bi bio takav kakav je danas....... zato svima veliko hvala što ste tu samnom i što posjećujete i šećete mojim vrtom smile78,

Matilda, nadam sa da te nisu zabolile noge od velike šetnje po "prvih 100", sad ću ja uskoro krenuti sa sljedećom turom slika a ti dođi češće da se previše ne umorišWink.
Što se zaljevanja tiče ove godine do sad mi je nekako bilo lako jer me spašavaju povremeni pljuskovi, evo i neki dan se je tako jako izljevalo da još ni danas neću zaljevati a i bolje da je tako jer više ne mogu tegliti kante, ramena, ruke i vrat me užesno bole i već sam dva tjedna na terapiji u Lovranu, ono što zalijem to obavim gumom......

Triša, slikala sam taj coreopsis ča san ti pričala pa će bit ubrzo i slika da vidiš kako je predivan, a agapantus se počeo plaviti ali tek mali pupoljki Hug bit će famozan
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 19:30
Kakav ti je balkon "ovih dana"smile39
Naravski ni ostalo nije "za baciti"Wink!
Tko je bio u tvom vrtu (stvarnom) zna kolika je to površina puna cvijeća!ClapClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 20:06
Naša draga djevojko, čestitam ti i želim sunca, cvijeća i uvijek sreće i mira!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 21:21
Opraštam ti da 101. stranica bude bez slika, ali ne i 102. Aparat u ruke i šetnja po hacijendi, daj nam da malo uživamo
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 22:11
Vidi je kako je lijenaaaaaaaaa šta čekaš da ja dolazim da bi vidjela tvoju ljepotu smile134-šalji broj
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 11:38
Ja sama sebi velim:"aha,evo u Korjenka slikica" ,a onosmile60
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 22:35
a i ja sam ocekivala slike
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 14:21
Eeee pa vi koji ste mislili da sam ljenčina, pola toga je i istina Wink a pola je što stalno nekud landram pa pola toga preskočim ili nestignem......
Nego red je da ako sam već prešla tu čarobnu brojku 100 da i stavim nešto slika pa makar i starih 15 dana LOL ali nema veze, bitno je da nisu iz komšijinog vrta Wink LOL, a ima ih puuunoooo.......
Bez previše filozofiranja i objašnjavanja samo ću negdje nešto kratko napisati, vi svi ionako već poznate moj vrt tako da gledajte i reklo bi se kod nas "pasite oči" Wink

Uobičajeno započinjemo sa grotama....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 14:23

Razne hortenzije.....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 14:26
Cvijeće sa zadnje slike.......

Roza stolisnik

Liatris

Echinacea purpurea

Echinacea narančasta - iz Decore

Carsko oko

Oleander crveni

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 14:28

Krug....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 14:37
Ruže.... neka floribunda neznanka i Ingrid Bergman

Pasiflora (Triša)

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 14:39
Crni i crveni ribiz (tursko grozje- u mom dijalektu)

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2010 u 14:44

Panoramik.......

Iza kuće

pola pokošeno...

cijelo pokošeno...

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.