Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 151> |
Korisnik | ||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
I oni su mi stigli sami, roza, bijeli, svuda po vrtu..
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Nisam sigurna je li ovo neki od klijanaca koje sam dobila ne znajući što je, ili je izraslo samo?
![]() Može li netko prepoznati ovu biljku koja je u zadnjih par dana krenula brzo rasti? ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
|
Misty Žutenica je predivna i slažem se s tobom u svakoj riječi. Što se Šimšira tiče, ja bih ti predložio da ga šišaš i od njega napraviš neku živu zelenu skulpturu. Siguran sam da bi se krasno uklopila u okoliš, a u tvoje umjetničke sposobnosti ne sumnjam nimalo pa sam siguran da bi od njega mogla napraviti veselje i sebi i svima nama koji rado zalazimo u tvoj vrt
|
||
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Meni izgleda kao glicinija.
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Misty, nemoj se bojati, šimšir će za par mjeseci i u rupama izbaciti lišće. Čim grane dođu do zraka i svjetla one se omlade.
|
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Misty imaš šimšir veličanstven,ja sam ga sadila i to zakorjenjivala grančice,ali mi skroz sporo raste,a uzgajam ga za zelenu ogradu
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
|
Misty, cvijeće ti je sve ljepše i ljepše. A što se tiče ruže - ako uspiješ otkinut koju grančicu i zapelcat kasnije, bilo bi mi drago! Kao i da preuzmem zapovjedništvo nad kadetima počasne ulazne straže
![]() I meni ono izgleda kao glicinija. ![]() |
||
![]() |
||
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
|
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Tu biljku kod mene jako puno koriste i uspijeha ima stvarno
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
kiki-ko pored nje mi je mlada glicinija koju posebno pazim i mazim, oblik listova im je isti, ali ova ima tri puta veće listove i širi se kao grm, pa nisam baš sigurna
![]() hoya, Mira možda skupim hrabrosti za to šišanje, malo ću proguglati da vidim kako se to radi ![]() springy mislit ću na tebe ![]() magnolija imam slab fotić, stalno mislim da slike nikako ne mogu pokazati koliko je stvarno lijep! niho počela sam misliti da mi te ljekovite biljke dolaze jer znaju koliko ih poštujem! anči vjerujem ti, a osim toga je gorak, pa ga je sigurno ljepše gledati nego jesti ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
||
![]() |
||
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
|
Eto i mene malo u posjetu.
Sve mi je lijepo, izdvajam panj, šarenu ružu i stolisnik žuti, a za gnijezda nemam riječi, posebna su. ![]() Samo fale ptičice! |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Mira i mene je bilo oduševilo i tako s kamilicom, a pogledaj sad tu moju čupkicu
![]() Jedino, moram se pravdati lošim fotićem jer ova slika ni približno ne pokazuje ljepotu tirkizno plavih cvjetića koji su prekrili moju čipkicu ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
prekrasan ti je vrt, a naročito me oduševio panj sa čuvarkućom!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Margaritele
sam posadila u žardinjeru na samom ulazu u (gornje) dvorište, pa me
jutros ova, izrasla u podnožju loze u donjem vrtu, oborila s nogu! Ma
kako je dospjela tu??
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Eh da mi je jedan dobar fotić pa da vam mogu pokazati svoje cvijeće u punom sjaju! Ali trebat ću pričekati bolja vremena za to
![]() Murtila je počela cvasti, nježnim lila cvjetićima, zanimljivo je kod nje što joj listovi mirišu intezivnije nego cvijetići ![]() ![]() Zbog lošeg fotića i možda pozadine, ali i nedovoljno moje vještine, označila sam joj cvat koji možda ne biste ni primijetili bez toga ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |