Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 27> |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasnoooooooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
u tako malenom vrtu toliko raznolikog i prekrasnog cvijeća.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš je uživanje pogledati to prekrasno cvijeće.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
danica41 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 80 |
Jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Magnolia, Mali kaktus, Niho, Matilda, Otok, Anči39, danica41 -
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kotiledon mi je tako zanimljiv i lip,ima male balunčiće i onda "pukne"i otvori se čarobni cvijet,tako ja to vidim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe su nove slikice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Miro, hvala ti, puno mi to znači jer je i kod tebe prelijep vrt, bez obzira što ga ti zoveš skromnim, to nas nije zavaralo pa da ne vidimo koliko prelijepog bilja imaš!
![]() Anaida, hvala na posjeti! ![]() |
|
![]() |
|
Danas je i kiša padala, i sunce sijalo i bila sam vani i bila sam unutra, malo sam radila, malo nisam, i tak... Pa evo još koja slikica, nešto novo, nešto staro...
Puno čuvarkuća mi cvjeta ove godine, nikad više nego sad, valjda zato što je mladi vrt pa polako dobivaju tu starost za cvjetanje... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Phygeliusi sa flore... ![]() ![]() Oleandar u cvatu... ![]() ![]() ![]() Još malo narančastog gerbera, malo mu se latice frču ali mi je svejedno lijep... ![]() ![]() ![]() Kad smo već na narančastom... ![]() Dipladenijini cvjetovi kad malo ostare posvijetle i promijene boju, to mi je baš simpa jer time uopće ne gube na ljepoti... ![]() ![]() Dalija ![]() Agava stigla ravno s mora... ![]() Thunbergia u onom brežuljku lagano kreće sa cvjetanjem... ![]() ![]() Jedan mali podsjetnik na balonček... ![]() Georgina ![]() Ovo ja zovem "pikalište"- tu zapiknem i samo slažem, mama će poludit, samo donosim pelcere, trenutno sam se navukla na pelargonije, naumila sam povećat svoju skromnu kolekciju... ![]() ![]() ![]() Ova lavanda je skroz zakrčila stazicu, uskoro ću ju porezat... ![]() A ovo je moja današnja izmišljotina - eksperiment, a Ziva glumi vrtnu figuru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uf, mislim da vam je sad stvarno dosta... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Dok šetam tvojim vrtom u želji da bolje upoznam i vrt i njegovu mladu vlasnicu ne mogu odoljeti, a ne napisati:
Bio jednom jedan vrt. U njemu je živjela kraljevna, kći jedinica u kralja i kraljice. Svakoga je dana obilazila vrt, svaku biljku nježno pomilovala pogledom i rukom. Što god je rukom taknula to raslo brže i mirisalo snažnije. O mladoj se kraljvni i njezinu vrtu pričalo i pisalo nadaleko. Čuo za vrt i mladi kraljević... |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Springi,vrtim slike i razgledam i ne mogu nego da kažem"sve predivno"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Svaki dan me uspiješ ostaviti bez daha sprigy!
![]() ![]() Kad budeš čupala lavandu sjeti me se, pogotovo ako koju iščupaš s korijenom ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lilie -
![]() Lucy - priča je zgodna, posebno mi se sviđa ovo s kraljevićem ![]() ![]() Miro, hvala ti puno na tako lijepim riječima, ne znaš koliko mi elana daješ! ![]() Misty, ovih dana pakujem za tebe jednu malu lavandicu koju sam piknula u proljeće, sad je već cvjetala! Moje lavande su totalno lude, koju god pikneš ona se primi i do sljedeće godine je ogromna, pet puta veća! Pa ću ti poslati jednu svoju ludaru ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma legendooooooooooooooo svaka čast pa ovdje je prelijepooooooooo oduševljena sam sve i jedan cvijet nezna se koji je ljepši jedan od drugog
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Prekrasan vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ziva je tako ozbiljno shvatila svoju ulogu vrtne figure da sam skoro otresla sa stolice od smijeha!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |