Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 133> |
Korisnik | |||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ma živa sam sam me sezona nervira nemogu falit da od pet apartmana u jednom nebudu čudaci...nego curke kojima sam nešto obećala ne brinite paketići su spremni samo da mi ohane gužva eto me do pošte ..
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
||
Lako što se javila,nego me dobro nasmijala. Duda-Lave veliki pozdrav!
|
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Evo jeeee, javila se, živa je
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
||
evo meeee...hvala curke što mi navrtiste u vrt a mene nema e jesam ja baš bezveznjača...gio hvala ti na razglednici baš si me razveselila..ja vam cure nemam vremena niti pipi a kamoli nešto drugo,no bum vam nabrzaka sve rekla .Dakle ja vam lipo imam smijene gosti su raznih boja i šara neki su ok neki boš sačuvaj no uglavnini ok...no vidim ja ipak u mom vrt se nešto događa malo pa svaki dan neki cvijet jednostavno ugine odjednom,cvijetova niodkud sve nešto pomalo smrdi..dakle enigma je bila riješena al tek nakon desetak dana.moji susjedi do mene kažu kaj sam nabavila belog zeku ja si mislim dobar vam je onaj zelinski kiseliš kad vidite bijelog zeku u mom vrtu ,kad nakon par dana opet drugi susjedi i ja jedno jutro se vrlo rano probudim kad ono fakat zec veliki bijeli s crveni okicama i brsti sve što stigne pije vodicu iz pojilišta za ptice piški gdje stigne ...majčicu mu njegovu kad sam ga čopila rital se ko vragec,neznam jel sam bila ljuta il mi je bilo smiješno..no u svakom slučaju ja dam na lokalni radio da si vlasnik dojde po zeku kad na kraju nije ničiji al svi ga vide u loncu...hmmm jest da mi je laganini uništio cvijeće al...mislim ipak sam ja išla na veterinu pa nemrem dat ga u haznfefer pa sam je njega udomila kod jedne susjede nekih 300m od mene kad dlakavi vragec opet drugo jutro kod mene u vrtu..e sad je odpikirao u Zelinu kod moje seke lijepo mu je i sad zaj.. moju seku stalno joj giba u kupusa al joj se i mazi i daje četkat ..za poludit a da zove se Ante ..mislim ipak je odavde ..eto da znate s kim ja imam sve posla..pusa svima
|
|||
![]() |
|||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
||
Duda, moram ti reći da ne zaboravim
![]() tvoja/moja aloica ima bebicuuuu jupiiii ![]() |
|||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|||
![]() |
|||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
||
Duda, Duda, Dudica
Duda, Duda lijepa curica...
i baš si k`o curica na onoj slici sa Lave u Splitu, ha, ha, vidiš kooliko sam se vraćala unazad...
Znam da si u frci sada, no ja sam ulovila malo vremena i obišla tvoj vrtek i nasmijala se do suza tvojim pričama i lječenju frustracija i onome... nisam otišla na kvasinu ( ak sam dobro zapamtila)
![]() Ona ruža penjačica ti je prekrasna, ma to nije ruža to je slap.Veselim se skupa s tobom tvojoj cikasici koja je potjerala listove i što raste bebica, no ljetni ljiljan, odnosno ismene f... nešto je prekrasan
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
i tebi
![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
cure hvala vam na dolasku al što kaže Lantana meni je sad fakat frka to ona najbolje zna..kad si sam onda je još teže (svi se sjete da imaju tetku na moru samo kad trebaju se doć kupati)...velika pusa svima
![]() |
|||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
Nema Dude, znam ja kako je, treba sve to sevisirati i vrt održati po ovoj vrućini, bravo za streliciju
![]() ![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
Hvala na divnim riječima podrške! Sada će mi biti lakše u "boj"!
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
|
|||
![]() |
|||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
||
Duda predivna ruža penjačica, ali mene su posebno dojmile cikasice, prelijepe su .... moja tiha patnja, ali za stan definitivno nisu to znam iz vlastitog iskustva. Uživat ću obilazeći ih u vašim vrtovima.
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
Na moj vrt ćeš malo počekati.... Ja ti stanujem u zgradi gdje je 6 stanova i moji susjedi nisu raspoloženi da mi malo pomognu u radovima a niti u investicijama koje ne moraju biti velike a da vrt bude lijep. Treba zemlje, treba očistiti neko divlje drveće, povaditi kamenje, panjeve ali je sve njima skupo. Dovedem par ljudi da nam daju ponudu za te grube radove ali oni samo odbiju. Ne shvaćaju da se to jednom investira i da je onda lako održavati. Ja bih onda mogla i sama. Neznaju oni što je ljubav prema biljkama i kako je lijepo pričati biljkama, veseliti se njima a one te načrade predivnim cvetovima, mirisima, bojama:))) No, strpljen spašen... Ipak sam odlučila da stavim neke fotke i takvog vrta pa znam da ćete mi pomoći svojim sugestijama d bude lijepo. Na Krku je opet situacija da je u kući još jedan slovenac koji ne misli ništa ulagati a prvo je zemlja najpotrebnija i mali iskopi. Ja sam nešto malo napravila što je adekvatno mom dolasku za vikend a da vrt preživi. E, u firmi je isto veliki travnjak i tao ima svega po malo. Eto i to ću vam u par slika predstaviti. Svugdje pobodem nešto što mi se dopadne, nešto kupim a dosta toga sam dobila od cura sa foruma. Svega imam ali vremena malo:)))
Javim kada podignem slike i razmislim kako ću nazvati te moje čudne vrtove:)))
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
Duda, divno sam se osjećala šetajući po tvom vrtu. Krenula sam od prve stranice pa evo sada završila i sa svim tim predivnim mirisima iz tvog vrta odoh na spavanje.... Predivno, čestitam!!! Morat ću doći vidjeti Murter i Brač ( van sezone, naravno). Pisala sam ti na pp. Pozdrav draga!
|
|||
![]() |
|||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
||
Duda, znam da je i kod tebe vruće, kao i u Rijeci, no svejedno sam jutros prošetala tvojim vrtom i namirisala se mirte - predivna je, a cikasica - o njoj mogu samo sanjati.....
|
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |