omnia violet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve boce su krasne,naravno meni najljepše s motivom masline,a i konj je sjajan!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Prvi put ulazim na tvoje str.,radovi mi se dopadaju.
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
![]() |
|
evo malo novih radova,,,nisam posustala,,samo malo je sad vremena,,ipak je ljeto, kuanje.šetanje...ali najbitnije da je volja tu,,,a radova če biti
|
|
![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Omnia sviđa ni se tvoje ime ali i radovi a posebno bijela kutija sa okvirom i crno-bijeli tanjur sa ružama,predivan!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-super je sve,ali crno bijeli tanjur izdvajam,dopada mi se
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas si bila vrijedna,lijepe stvari si napravila i ja izdvajam cno bijeli tanjir,prekrasan je.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
crno bijeli tanjur sa lijepim motivom je odličan
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
i meni je crno bijeli tanjur najupečatljiviji ....i ostali su radovi dobri,posebno mi se sviđa bijeli okvir za slike s sitnim ružama
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...krasni radovi Omnia, posebno raspucani okvir i c/b tanjur, ali i zelenkasti komplet s ružama osvajaju
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
-super zanimljive ideje..
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
okvirići jednostavni a efektni. predivno..
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
radovi su ti svi super a posebno crno bijeli tanjur, ma bravo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
okvir za Patriciju je prelijep a minijaturice bas slatke.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 13141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |