Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ljepoti gazanija teško je odoljeti: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Nije loše za cvijeće koje je samo, bez gazdarice. Izgleda da si i ti primjenila na njemu asketske metode, pa si ono samo uzme vode koliko mu treba ( kao Bigicina svekrva)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bila sam ti i doma i u vrtu te uživala gledajući kako tvoj trud daje ploda - cvijeće ti zaista lijepo napreduje. A kako i nebi kada ga sa toliko ljubavi i pažnje maziš i paziš.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() Gazanije su i mene "kupile", neznam tko bi im mogao odoliti kad ih jednom vidi uživo! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Saro draga vrt ti je i dalje predivan, bez obzira što ga nema tko stalno održavati. Šteta za biljke koje su otišle, ali i ove koje su tu su divne i nadam se da će i dalje ostati tako lijepe.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Draga moja, pa ti si napravila čudo u svom vrtu! Kažem čudo s obzirom koliko si vremenski prisutna u njemu i koliko se ono samo bori za svoj opstanak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja ga vidjela uzivo i mislim da je odlican /5/.
|
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti i lijepim riječima.
Zaboravila sam vam pokazati moju žutu kamenjarku koju je ivna pronašla na sajmu cvijeća u Ludbregu, a s njom nas je upoznala Lantana.
dakle, astericus:
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Čuj, nemoj se buniti niti brinuti niti moja ona koja je u zemlji nije puno veća, očito im više paše u tegli
![]() |
|
![]() |
|
pa tvoja kamenjarka je bila te veličine još prije mjesec dana, pa sam na osnovu toga zaključila da moja baš ne napreduje kako bi trebala...no, vjerujem da bi svakako bila bujnija da kojiput dobije malo vodice.
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivan vrt,stvarno sam uživala u svemu razgledajući tvoje cviće.ma kompletno u cilom vrtu,bravo za sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Biljke su prekrasne, sve pune cvjetića. Ne bi se reklo da ih gazdarica rijetko posjećuje. Super je što si iskombinirala biljčice koje izdrže i malo teže uvijete, a svejedno lijepo rastu i cvjetaju.
![]() Drago mi je da ti se dalija drži i nadam se da će te kad slijedeći put dođeš obradovati cvijetovima.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve ti je prekrasno, a ona ljepotica od dude-live je kanarska ivančica
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Odlično odabrani cvjeteki u vrtu s obzoroma da te nema cijelo vrijeme tamo! Kažeš da si razočarana s ostićima, i ja sam i više ih ne sadim. Ja zaključila da im moja klima ne odgovara.
|
|
![]() |
|
imaš pravo antonija, sada sam se sjetila, hvala na pomoći i lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Gazanije su ti prekrasne, ljepotice sve do jedne, a lavanda miriši do mene.
Čekam nove sličice! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |