OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 23> |
Korisnik | |
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OTOK.....Ovo je SEXY !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo mene opet sa malo cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-draga OTOK svaki put me raznježiš svojim cvjetićima
|
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
odusevljena sam sa svim ovim sto vidim,odlicno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
e pa stvarno.....radovi su ti predivni....prava umjetnica...
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
lipa mi je ova zadnja slika ali makovi i riba ODLIČNI!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
OTOK,baš sam napisala u maredelmarinoj galeriji kako si ti moja učiteljica slikanja na staklu,odnosno si me svojim nesebičnim savjetima pogurala da se i time bavim.Savjeti nisu bili upučeni meni nego svima a ja sam ih "maznula" i upotrijebila.Uglavnom,bila si mi inspiracija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Neka tvog cvijeća, njega je uvik lipo vidjeti!
A što je dobra pozadina...i cvijeće je, al pozadina ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Joj, kako sam promašila vidit makove?
![]() Ovi preljevi boja na toj slici, taj, kako ja kažem "vodenasti dojam"-FANTAZIJA!!!!! Čista desetka!!!! Ta mi je slika od zadnjih favorit...a ček, i riba je...hm...sad sam se zaplela... uglavnom, podsjetila si me zašto si ti moj "staklarski" guru! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Moja sličica stigla je na odredište i razveselila jednu dragu osobu. Sad je možete svi vidjeti.
Malo sam uredila i okvirić, imala sam samo plavi i nekako mi nije pasao. ![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Baš mi paše ovi okvir uz krasnu sliku ,pun pogodak!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-bravo,opet nešto lijepo
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divne stvari radis,joj kako bih ti one ribice ukrala,prelijepe su a makovi da i ne govorim. bravo carice.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Jako ti je lipa ova zadnja slika!
Ne može ti "konkurencija" ništa! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Malo sam se "bacila" na umjetnost.
![]() Stvarno su ti sličice, bočice... preslatke. Nevjerojatno imaš smisla. Tvoja pepeljara/zdjelica s ljubicama zauzima počasno vidno mjesto na mojoj polici. A za Božić će opet izviriti ona pločica.
![]() Bravo.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
prekrasno Otok,makovi su predivni
![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |