Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 27> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zavirila sam k tebi i opet vidjela puno lijepih slikica!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
koje lijepo cvijeće imaš!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Otok, puno hvala na pohvali, lijep je osjećaj kad te pohvali vlasnica vrta poput tvog!!!!!!!
Rain, hvala na lekciji, napravit ću točno po tvom primjeru, nadam se da ću imat uspjeha kao i ti!!!!!!! Misty, brat mi kaže da sam nemoguća, da on meni želi kupiti koji cvijet ali kad ja hoću sve... Morat ću se malo skulirat jer me neće htjet više vodit nikud pa onda badave moje umijeće žicanja! ![]() Mira021, hvala ti! Meni se baš ne čini to složeno, nekad imam osjećaj da mi je previše nagužvano svega i svačega pa poželim iščupat neke biljke, onda mi drugi dan bude žao pa ostavim... Ne znam ni sama šta da radim... To kak mi dođe! Medvjed, hvala na posjeti!!!!! Lucy, uz ogradu imam ruže penjačice, tekome, gliciniju, loze, bršljan, klematise, loniceru, no većina je posađeno ove i prošle godine u jesen tako da je sve još jako malo. Ne mogu ti opisat kako jedva čekam da počne bujat do očite vidiljivosti! Baka, hvala na pohvali! Bergenia, hvala, uvijek si dobrodošla!!!!! Horti, hvala na savjetu, znam da mi treba malo strpljenja, evo nestrpljivost liječim tako da se neizmjerno veselim svakom novom listiću kao da gledam veliki rascvjetani grm, i pratim ih svaki dan s takvom strepnjom i slatkim iščekivanjem da to cijeli proces čak čini pomalo uzbudljivim!!! Niho, nećemo hvalit moje ruže jer su jako prevrtljive pa da ih ne ureknemo!!!!! Al zato ćemo hvalit tebi što posjećuješ moj vrt, nadam se da ti nisi prevrtljiva ![]() Anaida, hvala na pohvali, dođi mi opet!! Sara, drago mi je da ti se sviđaju moji sedumi, meni su preslatki! Antonia, hvala puno!!!! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pravo je uzivanje prosetati tvojim vrtom,ruze su ocaravajuce,lantana,kaktusi,sve je savrseno
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Hvala gioiaa!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Vrijeme je za nove slike, zar ne??
![]() Moj prvi sobni hibić je procvjetao, prelijep mi je!!!! ![]() ![]() Ruže penjačice uz žicu posađene ovo proljeće su počele cvjetat, to me baš obradovalo!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Godecija je sad u punom cvatu... ![]() ![]() ![]() ![]() Rudbekija... ![]() Šatirana vodenika jedno vrijeme uopće nije bila šatirana a sad ovi cvjetovi su najizraženije dvobojni otkad ju imam - o čemu to ovisi, pojma nemam... ![]() ![]() Procvjetao mi je i bijeli gerber dok narančasti standardno stalno pušta nove cvjetove... ![]() ![]() I visoka georgina je krenula sa cvjetanjem... ![]() Ehinops mi je presladak! ![]() ![]() ![]() Alstroemerija, ima mi zanimljiv pupoljak ovako prošaran zelenom bojom... ![]() ![]() ![]() Gladiole prvi put kod mene, prekrasne su mi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedna jedina frezija koja mi je niknula i procvjetala... ![]() ![]() Kotiledoni još prelijepo cvjetaju... ![]() ![]() ![]() Delfinumi u drugoj cvatnji imaju više pupoljaka nego u prvoj... ![]() ![]() ![]() "Volim se igrati s loptom..." ![]() "...ali prevruće mi je za trčati..." ![]() Pozdrav svima!!! ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
fantastično!
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Cvijeće ti je po običaju, predivno! Teško je tu između tih lijepih gladiola, balončića, hibija, echinopsa...nešto izdvojiti.
Al kad vidim tu preslatku Zivu srce mi preskoči koji otkucajčić, i na slici se vidi koliko je draga i umiljata. Ko što veli Rain i ja bih ju tak rado izgnjavila
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Najprije ništa, ništa danima, a onda nas šokiraš ovakvom raskoši! I Zivom kao šečerom na kraju! Prelijepo draga, zbilja!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jeee, kakve lijepe, lijepe slikice! Cvijećke su mi uvijek prekrasne, ali ova mala nogometašica obara s nogu (čuj, kako ide zagrebačkom plavom nogometnom klubu, ne bi bilo loše da Ziva zaigra za njih. Oni isto ne trče za "žogom" dok je vruće |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Istu takvu žičanu ogradu iza kuće imam i ja i isto sam predlani posadila ruže penjačice 3 crvene, rozu i lila, pasifloru i loniceru.... to se sve brzo razraslo, tako ćeš i ti za par godina imati krasnu šarenu ogradu
![]() Jako mi se sviđaju tvoje gladiole, nisam ih imala nikad u vrtu, ne znam zašto neke biljke preskačem a tako su krasne
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sara , hvala ti!
![]() Horti, hvala na pohvali! A moja Ziva je stvarno umiljat psić, što je starija to je umiljatija. Da ju samo možete vidjeti kad netko od ukućana dođe doma s posla ili od bilo kud a da ih nije bilo bar par sati, ona doslovce plače od sreće i kad ju primiš u ruke okreće ti glavicu i rikta se da ju ljubiš u lice - svi koji to vide govore "pa to nije pas, to je dijete". Stvarno je posebna! ![]() Misty, hvala ti! ![]() Anaida, hahaha, baš si me nasmijala! Ali šalu na stranu, nemaju oni para za platit takvu zvijezdu u svojim redovima!!!! ![]() ![]() Korijenko, ja se nadam da će to tako biti. Mene jedino brine što mi je tu zemlja dosta nekvalitetna, pjeskovita i puna kamenja, ali opet s druge strane bar je drenaža dobra, zasad lijepo sve napreduje. A što se tiče gladiola, stvarno lijep cvijet. Jedino što ću ja sljedeće godine sadit drugačije - svakih tjedan ili dva dana posadit ću dio lukovica da si produljim cvatnju, to sam negdje pročitala da se tako radi pa na godinu iskušavam teoriju jer im je to zasad jedini minus što cvijet dosta kratko traje. Ali je stvarno upečatljiv - preporučam! Rado ću ti poslati koju lukovicu za probu ako želiš! ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Osječam se kao papiga,a ne mogu si pomoći i samo kažem:"ovo je lipo,ovo je lipo....ma sve je lipo"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja ću samo reči- preljepo
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prava je šteta da gladiole tako kratko traju
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Spring hvala ti na ponudi za gladiole, rado ću udomiti 2 lukovice, boja po tvom izboru ali mi nemoj reć da mi druge godine bude iznenađenje
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ponovno sam navratila da uživam u narančasto-ružičastoj fantaziji tvoje kolekcije, a najviše u ekstravagantnoj ljepoti tvoje godecije.
ovako ju proučavam i divim joj se
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Dijete drago, ti imaš prekrasan vrt koji obiluje biranim cvijećem i ja mogu samo reći moj naklon tvojim godinama i ljubavi sa kojom uzgajaš to prekrasno cvijeće
![]() Prvo sam kod tebe vidjela cvjetić koji i ja imam, a za mene je bio bezimeni i onda kod tebe pročitam cupea... idem malo progooglati i nađem pod tim imenom japansku mirtu
![]() ![]() baš ti hvala, jer ja nekako volim da mi cvijet ima ime
![]() ![]() ![]() Campanula glomerata me je bacila na pod, tako lijepa i imaš je puno,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma ti imaš toliko krasnog cvijeća, da sam sigurno nešto nenamjerno preskočila, ali već sada mi mozak šteka, no dok to gledam pada mi nešto na pamet i ne zamjeri moram to napisati TI SI CURA ZA MOJU KUĆU , o kako bih bila sretna da mi snaha bude takva cura kao ti... voliš cvijeće, voliš životinje... A šečer na kraju je tvoje Zivče, tako je slatka i umiljata i neznaš je li ljepša dok miriše cvijeće, ozbiljno promatra nogometaše, dok virka ispod zavjese ili sa loptom ispod trešnje i konačno jedna njena ne preozbiljna slika ... sa isplaženim jezikom.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |