Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 153154155156157 370> |
Korisnik | ||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
predivno a naročito, kako u nas nju zovu bogumila!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
znas da mi fali malo maestrala,kod mene je pakleno...ali nije mi smetalo prosetati tvojim vrtom jer je uvik
![]() |
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Baš mi je drago da te je razveselio balončić
![]() Pozdravljam te iz užarenog grada na četiri rijeke
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Aj brate miliiiiiiiii vidi ove zadnje slike ništa mi dr. ne treba -uhhhhhhhhh
![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Evo da vam se malo javim. Direktor obečao da će me danas ostaviti na miru pa sam uzela kavu i idem malo u šetnju po forumu. Vani je pakleno, cvrčci cvrče ko ludi. Puše malo maestral pa je to jedini spas. Upalila sam čak i klimu koju ja inače nikad ne palim.
Hvala vam svima na posjeti ![]() ![]() ![]() Žuta gladiola ![]() ![]() Procvao mi je i adam ![]() ![]() Ovaj cvijet neumorno cvate ![]() Alium ![]() Ova lantana je najzelenija jer raste iz kamena ![]() Malo detalja s plavim ljepotanom agapanthusom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Don juan je procvjetao ponovno i vinuo se u visine ![]() Budleja je ogromna i puna cvjetova ![]() ![]() Jedino bugenvili ne smeta ni sunce ni vjetar puna je cvjetova ![]() Pozdravljam vas svih s pogledom na bugenviliu i more s moje terase ![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Draga lantana, izvini što nešto rijeđe svratim u tvoj raj, ali ljeto je, a ja ga maksimalno koristim. Znam da će ljepota tvog vrta čekati da je obiđem, a i ti također.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
uzivaj
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
naravno da i ja potpisujem sve gore izrečeno.
Neizrecivi je užitak razgledati i šetati tvojim vrtom.
Uživaj s unukom!
![]() |
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Znam jako dobro da je kod tebe ljeti "ludi" tempo. Hvala ti što misliš na nas i ipak uhvatiš malo vremena da nam slikom i rječju dočaraš ljepote tvog morskog vrta.
Tko zna?! možda niho neće biti jedina koja će ga ove godine vidjeti uživo. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
|
Hvala ti što između toliko poslova nađeš vremena i za nas i pokažeš nam malo te svoje ljepote
|
||
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Vrt ti je prava čarolija
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Predivno je sve što si nam pokazala, agić, ljiljani...stvarno je kod tebe predivno...
|
||
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
tamo gdje želim doć.. je ovo mjesto iz tvoga avatara, da mi je samo vidjeti jednom i otići s uspomenama
![]() jer ljubav je Bol |
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
Cviće cvate i dobro se drži sa obzirom na vrelinu sunca,a znamo da je to zahvaljujući tvojoj brizi,a tu su još i jedne male ručice
![]() ![]() |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Nebo razapeto među cvjetovima!
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 153154155156157 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |